![]() |
Beşiktaş'ta Jarosik iddiası Borussia Dortmund yetkilileri, Chelsea'nin oyuncusu Jiri Jarosik ile ilgilendiklerini açıkladı. Dortmund Sportif Direktörü Michael Zorc, 28 yaşındaki Çek oyuncu ile ortasahalarını güçlendireceklerine inandığını söylerken bu oyuncunun peşinde Celta Vigo ve Beşiktaş'ın da olduğu iddia edildi. 2005 yılının Ocak ayından CSKA Moskova'dan Chelsea'ye transfer olan Jarosik, Chelsea'de istenileni verememesinin ardından bu sezon Birmingham City'ye kiralanmıştı. |
iyi topcu ama gelirmi? |
Bu haberi bende sabah okudum gerçek mi bilmiyorum ancak oyuncuyuda pek tanımıyorum detaylı bir bilgisi olan var mıdır ! |
trib sana vereyim |
Jiri Jarosik 27-10-1977 Birmingham City de oynuyor ama chelseanin oyuncusu, bu sezon 21 macta 4 gol atti. iyi bir topcu. mustafa izzet ile orta sahada oynuyor |
bizde oynayacak bi adam değil bence |
JİRİ JAROSİK Doğum Tarihi:27.10.1977Yaş:28Boyu:1,94ülkesi:http://www.transfermarkt.de/bilder/flaggen/172.gif cek cumhuriyeti(23 defa milli) mevki:orta saha değeri:6.500.000 €(sözleşmesi sezon sonu bitiyor) Chelsea ye 12 milyon € ya karşılığnda rusyadan transfer olan çek futbolcu essien in transferinden sonra forma şansı bulamadı ve Birminghama kiralandı.Bu sezon 21 maçta forma şansı bulan Jarosikin 4 golü bulunuyor. </IMG> |
benc egelsin uyyum saglıycaksa |
Türkiye`de Saat: 13:38 . |