![]() |
|
Türk Futboluna Hayırlı olsun. |
Bence çok iyi bir transfer.Yiğidi vur hakkını yeme.Adamlar premier ligden oyuncuları tek tek topluyorlar. Bizim beceriksiz yönetimimiz dandik oyuncularla birşeyler yapmaya çalışmaya devam etsin |
Alıntı:
|
cyber hayırdır burası BEŞİKTAŞ bu forumda BEŞİKTAŞ konuşulur eziklerin yaptıkları değil banane eziklerin yaptığı transferlerden hem dos santos u yönetim ikna etmiş BEŞİKTAŞ ıma gelmeye ama bizim mustafa hoca istememişti. bu kadar abartıldığı kadar yetenekli olsaydı barcelona onu bırakmazdı.hadi onuda geçelim primier ligin sıradan bir takımına transfer olmazdı. onu seyrettiğim maçlarda o kadar da savaşçı bir kişiliği yok aynı lincoln eziği gibi birşey buda....... kafanıza falan takmayın bu transferleri eğer bu kadar çok ii transferler olsaydı hadi bizim başkanı geçtim eziklerin azize başkanı şimdiye kadar bir transfer yapardı bu eziklerin transferlerini gölgede bırakmak için!!!!!!!!!!!!! |
öyle bilip bilmeden birine galatasarayli denmez ozaman bende atiyorum hepiniz Fenerlisiniz cocukmusunuz allah askina sadece objektif olmaya calisdigi icin galatasarayli oliyor öylemi... |
Giovani Dos Santos Ramirez'e hoşgeldin diyor, Sarı Kırmızı forma altında üstün başarılar diliyoruz. bu mu objektiflik bırakın bunları ya. yaparsın haberini geçersin ona mı kalmış temmennide bulunmak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
adamlar 10 numara transferler yapıyo ya bizim yönetim görsünde ders alsın adam nasıl getirilirmiş:mad: |
50 tane hücum adamıyla oynasınlar bakalım nasıl her maçta zor durumlara düşüyorlar nerede kariyeri çöküşte bi adam var onu alıyorlar. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:55 . |