![]() |
Kleberson: Sadece Besiktas'ta oynarim! Besiktas'in Brezilyali yildizi sorulan 'Galatasaray veya Fenerbahcede oynamak istermisiniz?' sorusuna carpici bir cevap verdi. Kleberson: "Besiktastan baska bir takimda oynamam" yanitini verdi. |
cok akillica bir yanit vermis... |
süper valla kleye tebrikler en delikanlısı o çıktı valla |
seneye klebersonun yanına en az onun kadar yetenekli ve kişilikli bi yabancı daha almamız lazım |
Aslanim be... |
Alıntı:
helal sana be jose... Brezilyada Dogdu Besiktasli Oldu helal olsun sana Jose kleberson jose Kleberson ooooooo:D |
ne diyebilirdi ki abartmayalım arkadaşlar.adam zeki adam.en fazla para kim verirse orda oynarım diyemezdi heralde.bence biraz bizlerin istediği gibi konuşuyo yani bi nevi taraftara oynuyo ama yinede ben seviyorum bir sürü yerli topçumuzdan onurlu... |
helala sana keleberson |
ne diyon sen kardesim, adam icinden geleni diyor, |
bence soru çok saçma. |
sacma tabi bence herkes biliyor bunu, bu basin toplantisi kac kere yazildi bu siteye! |
Kleberson Kleberson Jose Jose Jose.... |
abıcım ya ammada sacma ısler bunlar oynasa ne olur fıyatını gostermıs olur baKIN AYHANA fıyat ortada dımı ama ayrıca kleberson yapmaz ole bsy!! |
Helal olsun sana jose kleberson,umarım beşiktaşımızda uzun yıllar oynarsın,sana çok güveniyorum.... |
bencede seneye kleberson harıc butun takımın degısmesı lazım |
Soru çok saçma.Şöyle sorulabilirdi. Kleberson Senin salak olup olmadığını anlamak istiyoruz da. Acaba o kadar transfer yapmasına karşın, her seferinde Kendi evinde üstelik pancur dan bozma bir kaleciyle (pancu) bile Beşiktaşa yenilen bir takıma mı gitmek istersin? Yoksa maçın devre arasında hakem soyunma odasına giden hakeme gidip altı aydır maaşlarımızı alamıyoruz.Lütfen bize acıyın deyip,Bütün ülkenin önünde küçük duruma düşen Takımın bir parçası mı olmak isterdin? diye sorsaymış bence daha mantıklı olur du? |
Türkiye`de Saat: 10:38 . |