![]() |
Sinan Engin Mutlaka Tİganaya Yardımcı Getirilmeli!!!! ARkadaşlar HAksızmıyım Sizce?ACayip Futbolcular Buluyo HEpsi SÜper.Bu İşi Bİliyo Sİnan Engin Tİgananın Yardımcısı O Olmalı BEnce.Bİ Şekilde Taraftarlar Olarak SEsimizi Çıkarıp GErçekleştirebiliriz.. |
ben de aynı fikirdeyim. gelmeli. |
bence gelmesin. zaten bu yönetim olduğu müddetçe ve alaatin çakıçı olayı yüzünden sinan klüpte bir daha görev alması zor. |
sinan gelirse iyi olur ( haa sadece sinan neler yapabildigine bakarsak, oyle olaylarina bakmiyalim bi) adamda sert tavir, nasil konusacagini biliyor, oyuncular buluyor. bunun gibi tiplere bizim ihtiyacimiz var. |
Sinan Engin Beşiktaş'ın bir değeridir. Beşiktaş klubü için her türlü hizmeti herkesin karşılıksız, küsmeden yapması , içeride veya dışarıda da olsa katkıda bulunması gereklidir. |
Sinan Engin transfer komitesinin bsinda degilmiydi? |
bence menecerliğe sinan engin gelmeliydi ! |
Sinan Engin iki gunde Tigana ile kavga eder olan takıma olur........ |
sinan "abinin" buldugu oyuncular Alıntı:
ümit aydın,sinan kaloğlu,okan koç,eser yagmur daha saymaya gerek varmı bir tek ahmed hassan var getirdiği ve takıma yarayan |
bence kesinlikle gelmeli bu takımda sözü gecen bırı olmalı hergun kawga olayları duyuyoruz nekadar dogrudur bılemıyoruz tabi ama bırının takımda soz sahıbı olması lazım tigana bu bızımkılerle basa cıkamaz :) |
bnce de getirilmeli futbolcularla cok iyi dialog kurup sözünü gecirio mehmet eksi biraz pasif kalıo gibime gelio Sergen in onu dinlemesi imkansız gibi bişi:) ama tigana ister mi veya yönetim getirir mi ? |
Evet haklisin bence takima yararli olmustu döneminde. Ama Hocayla ters düsmesinler`? |
tigana tek otorite olmak istio herzaman onun icin cok zor gibi sinan engin de bicok şeyde fikirlerini belirtir ve uygulanmasını ister onun icin sorun olabilir |
Bende onun icin diyorum ya. Simdi Dordon Milne de gönderiliyor. Yani anlicaniz tek yetkili Tigana! |
gordon zaten tigana kadar alt yapıyla ilgilenmezdi basında olmasına ragmen newcatle dda eleştiri alıodu.tigana dediğin gibi tek yetkili gidene kadar da öle kalır zaten öyle kariyerli hocalar yanlarında ekip dışı adam istemezler del bosque gbi |
Ama yinede bi denesinler Sinan Enginle belki anlasirlar! |
keşkeee deneseler bide yönetimin istemesi var ki pek sanmıorm |
Su Yönetim de alinicak adamlari veto ediyor, ise yaramazlari geri aliyor. Anlamadim gitti! |
hep bi bildikleri vardır diodum ama yokmusss |
Cok düsüncesiz bizim baskan ya. Adam hep kendini düsünüyor! |
Bencede kesinilkle gelmeli sinan engin turk futbolunu iyi biliyor ve futbolculari taniyor teknik adamlari taniyor yani herkesi taniyor..gelmeli mutlaka |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bende bastan cok ümitliydim de olmadi... |
2007 de deişir büyük ihtimallee inş. hayırlısı olur |
bence sinan engin cok konusuo |
abi bence sinan engin gelmesin cünkü kendisi biraz havali , bizim kurtulmamiz icin ihsan kalkavan yada hasan arat baskan olmasi lazim yoksa bu takim düzelmez , |
tigana futbol konusunda tek oterite olmak istiyo bu yüzden sinan engin gibi herşeye karışan birini yanına istemez. bencede gelmesin. sinan engin gelcekse yönetici olsun o zaman olur. |
Bence Sİnan Engİn Bu Takima Faydali OlmuŞ , EĞer Tekrar GÖrev Alirsa Faydali Olacaktir.. |
Sinan Engin futbolcu alımından cok futbolcu psikolojisinden anlıyor.Takımda organizasyonu yapacak gercek bir abi ye ihtiyac var.Aldıgımız oyuncudan yararlanmak enönemli transfer olur bence.Önce eldekiler bi düzelsin yenilere ihtiyaç bile kalmaz. |
Sinan engin önümüzdeki kongrede Celal Kolatın listesinde yönetime girecek arkadaşlar ya yönetici olacak yada yine menejer. |
| Türkiye`de Saat: 19:19 . |