![]() |
|
bugün beşiktaşın puan kaybetcegını hıs etmıstım...hatta maçı izlemedim bu yüzden çok üzgünüm |
gecen hafta degil mustafa denizlinin ilk geldigi günden beri istemiyorum bu adami oynattigi futbolda ortada kazandigimiz maclarda ortada attigimiz gol sayisida ortada bu adam irandan baska bir yerde teknik direktörlük yapamaz , ben artik diken üzerinde mac seyretmek istemiyorum , derbi kazanan goller atan bir besiktas izlemek istiyorum sansa degil bilegimin hakkiyla mac kazanmak istiyorum ama siz 2-3 mac üst üste kazandikmi hemen mustafa denizliyi göklere cikarip laf söyletmiyorsunuz....ekrem her hafta baska mevkiide oynuyor orta saha her hafta degsiyor gencler piyasada yok ama sizler menunsunuz hala anlamak istemiyorsunuz mustafa denizli besiktasi degil kendini önplana tutmak icin herseyi yapiyor ve siz hala destekleyin bakalim... saygilarimla |
Bardağa her zamanki gibi yine boş tarafından bakıyoruz tamam berabere kalmış olabiliriz ama yenilmedik farkettiyseniz.Ayrıca da ligin başında takım ne kadar gerideydi kimse Beşiktaş'ın şampiyon olacağını aklından dahi geçirmiyordu ama şimdi 3.sıradayız ve aradaki puan farkı 3 futbol bu sonuçta ne olacağı hiç belli olmaz bakmışsınız ki Beşiktaş şampiyon olmuş sonra bu dedikleriniz için çok pişman olursunuz.. |
bu takım şampiyon o-l-a-c-a-k o kadar umutluyuz her zmn... |
bu maci almamiz gerekiyodu cok gol kacirdik cok da pozisyon verdik böyle maclari alacaksin cunkü onumuzde daha zor maclar var saglik olsun 1 ileri 1 geri gidiyioz sezon basindan beri hep ayni |
inanmayip takimi sevmiyorsaniz gidin odanizin kapini kitleyin ve orda aglayin .. bir hafta kaybedince hemen istifa hemen isyan hemen sampiyon olmaz laflari..biz sezona okadar kötü basladiki lidere bilmem kac puan arkasindaydik simdi fazla degil ve birkac macimiz daha var.. |
Umudumu Yitirmiyorum Matematiksel Olarak Hala Şansımız Var Ve Futbol Olarakta Yapabilecek Güçteyiz ARtık 8 Haftada Hiç Puan Kaybetmemiz Gerekiyor Çünkü ; Bu Dakikadan Sonra Kaybedilen Puanın Telafisi YOK ! Bursa Bu Hafta Yenerse 6 Puan Fark Oluyor Bursanın En Az 2 En Çok 4 Maçta Puan Kaybedeceğini Düşünüyorum . Ama O Ara Bizim Ne Yapacağımız Çok Önemli Umarım Ligi 8de8 Galibiyet Serisi İle Bitiririz İNADINA BEŞİKTAŞ İNADINA KARAKARTAL ! |
Sampiyon olsak ne yazar.. Denizli mutlaka gitmeli bu takimin basindan !! |
bu takım bu sene seve seve şampiyoonn |
Türkiye`de Saat: 19:03 . |