![]() |
Son Transfer Bilgileri ! '-Murat Urucay ᴮᴶᴷ 14 Haziran, 00:13 Haluk Abim İyi Geceler Geçen Gece Konuştuklarımız Yarım Kalmıştı Yabancı Transferinden Bahsediyordun Bu İsimler Kimdir ? Yerli İsim İçin Hangi Bilgi Ulaştı Eline Bende Arkadaşlara Senin Aracılığın İle Doğru Bir Bilgi Vermek İstiyorum . http://profile.ak.fbcdn.net/profile6...64390_4770.jpg Haluk Kesim 14 Haziran, 00:15 :) yabancı olarak henry,robinho yerli sercan yıldırım . Birde Arjantinli onuda biliyorsun zaten bu hafta netleşir olumlu yada olumsuz bir şekilde . iyi geceler kardeşim . Evet Arkadaşlar Sıcağı Sıcağına Sizlere Son Bilgileri Sunmak İstiyorum . Haluk Abi Q7 Açıklanmadan Dün Barbekü Partisinde Q7'nin Bittiğini Öğrendiğini Duyurmuştu Bunlarda Son Bilgiler . O Arjantinliyi Merak Edenler Birazdaha Bekleyin Arkadaşlar Somut Adımlar Atıldığında Zaten İsmini Öğreniceksiniz Vazgeçilirse Yerlilerden İlk İsim Sercan Yıldırım Gelen Bilgiler Arasındadır . Yarın Arjantinli Futbolcuyla İlgili Olumlu Yada Olumsuz Bir Gelişme Olması Bekleniyor Olduğu Anda Sizlere Aktarıcam . |
Kim olabilir acaba yaa :((( aklıma isim gelmiyor... |
Riquelme olabilrmi acaba ?? |
zor ama Gago mu acaba real de diye ilk o geldi aklıma |
Diego Buononatte ismi olduğunu düşünüyorum umarım odur..Olursa her 2 kanatta bizden iyisi olmaz.. |
Arjantinli ise kesin Messi geliyo :) |
messi mi desem :D yok artık.. :D :D riquelme olabilir amaa.. |
buononanette trafik kazası geçirdi kolktuk değnekleri bil çıkmamıstır daha. gagoyu da almayalım.riguelme geleceke eger tabata delgado toptan verlim bursaya gitsin:) |
Carlos Tevez |
kim bu arjantinli yaw |
ismi açıklıyorum Angel Albin... |
bence yani:) |
Albin Uruguaylı güzel kardeşim :) kim olabilir diye düşünüyorum ama aklıma kimse gelmedigine göre , bu isim süpriz bi isim.. |
savioladır ,umarım değildir ama.. |
Esteban Cambiasso diyesim geliyor... İnter li ve orta saha oyuncusu... guti nin ismine alternatif düşünülüyor olabilir :) |
eee başkada isim yokkı |
bulduuuuuuuuummm Diego Milito :D |
Arkadaşlar Sizlere Bir Özür Borcum Ama Özür Borcum Şu Şekilde Yönetim Bu Futbolcuya Teklif Götürmeye Hazırlanıyor Ve Bende Çok Üstüme Gelinmesin Diye Arjantinli Dedim Oradan Araştırın Kafa yorun Diye Ama Oyuncu Arjantinli Değil Bu Oyuncu Bize Gelmek İstiyor Ve Bizde Teklif Götürmek İstiyoruz Somut Adımların Atılmasını Bekliyoruz Gerçek Olan Bu Oyuncunun İlgiltere Premier Liginde Oynadığıdır . İsim En Kısa Sürede Açıklanacaktır . Şimdi İsim Versem Eğer Olumsuz Bir Durum Olursa kolpa Muamelesi Görücem O Yüzden Net Bir Gelişme Olmadan İsim Açıklamayacağıma Dair Söz Verdim . |
kim acaba ya ben uyuyamam sabaha kadar :D ipucu alsak olmuyomu tam yıldızmı yarım yıldız mı ? :D ama ben Cacau yu istiyorum :( |
quaresmadan daha büyük bir yildiz mi? bence saha, payluchenko ya da ballackdir o oyuncu ;) ama insallah robinho gelir deco'da olabilir :D |
robınho =) |
Arkadaşlar Yapılan Haksız Eleştiriler Karşısında Bunaldım Affınıza Sığınarak Bu Konuyu Kapatıyorum . Ben Beşiktaş Kulübünün Yöneticisi Değilim İlker Ezibay Ve Haluk Kesim ( Abilerle ) İyi İlişkiler Kurdum ve Bunun Sonucunda Onlardan Aldığım Ve Doğru Olduğuna İnandığım Bu Bİlgileri Sizlere Aktardım . Ama Bu Yaptığım Duyarlılık Bana Kolpacılık Olarak Geri Döndü . Benim Samimiyetime İnanan ARkadaşları Ayrı Tutuyorum Sizler Bana Özel Mesaj Yoluyla Veya Faceden Mail Atarak Danışabilirsiniz Seve Seve Cevaplarım . |
Türkiye`de Saat: 13:05 . |