![]() |
Gökhan Ünal'a 5 yıllık teklif Gökhan Ünal paylaşılamıyor.Gol krallığı sıralamasında zirveyi elinde tutan Kayserisporlu golcü futbolcu için Trabzonsporunda devrede olması,Beşiktaşın atağa kalkmasına neden oldu.Siyah-beyazlıların Gökhan'a 5 yıllık kontrat,kulübüne ise bonservis bedeli olarak 2.5 milyon euro teklif ettiği öğrenildi.Ve Nisan ayının ilk haftasında imzaların atılacağı iddia edildi. |
Ya ben bu oyuncuyu pek sevmedim. Bence onu gelecek sezon daha görelim ondan sonra hala iyiyse alalim. |
ya cok degilmi bonserwis bedeli |
bu haberin kaynağı neresi |
Alıntı:
|
Alıntı:
o gazeteye fazla inanma sıkıp duruyo. |
kesinlikle alınmamalı.bence kartal değil olamazda ama trabzonda oynar. Youla ya döner gelirse |
2. veysel bence bunu alacaklarına mehmet topuzu alsak daha iyi olur valla |
Insallah bu bomba ´Besiktasin elinde patlamaz.. |
ya bnce alınmamalı goKHAN GULEC KARDESIM ondan daha ii bnce, alınmamalı oKDAr para yazık yanı |
bencede alinmamali...gökhan bahsedildigi kadar iyi bir oyuncu degil bence |
kayseri maclarından sora hic istemem bu adamın gelmesini zaten nerde canımızı yakan biri var bize ters olan bi oyuncu var gidip alıolar yok youlalar a.tandoganlar bunuda alırlar. |
Ihtiyaç Varmi..? |
yaaaaa bu haber dogruysa yazikkkkkkkkkkkkkk o dangalagin yerine mehmet topuz alinsin 2,5 milyonun üstüne biraz daha para koy git adam gibi topcu al ayrica ibrahim akinada gicik oluyorum besiktasi satti serfsiz kendi cikari icin |
ben inanmiyom ve inanmak istemiyom |
İstemiyorum Gökan Ünalı BJK li futbolculara yaptıgı hareketlerden sonra... |
alsınlar veysel gitti tabi yerini dolduracak adam lazım. yedek klübesinde boş koltuk var. |
eger tigana bu adamı alırsa gercekten tiganaya butun guvenim biticek futbalu bilen izleyen butun insanlar bu adamın burda beşiktaşta kaybolup gidicegini gormuyorlarmı veysel sinan kaloglu yolu bunlar en basit ornekler yazık o paraya saglam 4 tane yabancı iii paralar verilsin yerli olarak sol kadana caner orta sahaya kelebersonu yanına mehmet topuz |
bence yönetim almayacak bu gökhan ı o kadar da bu işi bilmiyor olamazlar. bu adamdan bi cacık olmaz. gelmesiyle devre arasında gitmesi bir olur adamada yazık olur. her küçük takımın büyük golcüsü, büyük takımların büyük golcüsü olacak diye bir kural yok. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gökhan ünal küçük takımın büyük oyuncusu bizde iş yapmaz... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. bence almasinlar onun gibi golcu bize cok geldi gitti baskalarinda turkiyenin stari oluyorlar bize geldilermi hemen burun lari bi karis havada oluyorlar Eklenti 198 Gozler yalan soylemez |
tüm diğer arkadaşlar gibi benimde görüşüm bu futbolcunun küçük takımın büyük futbolcusu olması ben beğenmiyorum ve de yetenekli görmüyorum Bakınız Zafer Biryol. Bu takıma forvet lazım vede bu mutlaka kafa hakimiyeti olan yabancı olmalı TR de şu an böyle futbolcu yok Pascal gibi forvet lazım bize saygılar.. |
bence gökhan güleç daha iyi futbolcu bence gökhan güleçin yanına yabancı bi forvet alınması gerekir |
süper olur ya arkadaslar ben sizi anlamiyom Gökhan Ünal 23 yasinda türkiye liginin gol krali oluyor yüksek toplarda etkili tam bizim aradigimiz tip futbolcu istemiyorsun. bide kayseri - Besiktasimin maclarinda kendi oynmak istemedi bjk ye karsi yoksa ellinde 4-5 net pozisiyon vardi onlari atamazmiyidi |
yerli olarak alınacak ender futbolcu var mehmet topuz-Caner-Burak ve Mehmet batdal alınsa yeter bize |
ya onemlı olmaz gelmesi bize carew gıbı nouma gıbı adam lazım |
Türkiye`de Saat: 20:47 . |