![]() |
Alıntı:
Uğur Boral'ın gelme ihtimali bile olamaz zaten.Kimse Besişktaş macında azize'ye yarancam diye uğur boralın bizim taraftara yaptığı el kol hareketlerini unutmasın. |
Bu haber biraz balon gibi geldi bana ama. Eğer değilse;Bu listedeklierin bence Beşiktaşa faydası olamaz.F.Tekke Gelmez,Hasan ve Necati Gelmez,Diğerlerininde eldeki kadrodan artı olan bir özelliklerini göremiyorum. Benim özellikle takıldığım bir oyuncu var ki,O da kaleci ve Yabancı.Fadhel diyorum.Gerçekten hak etmiyor öyle bir klüpte oynamıyor.Cordoba giderse eğer bence Fadhel düşünülebilir. |
kesinlikle balon haberler sadece yurt içinden mehmet topuz -burak ve mehmet batdal alınacak ben bilirsem ! |
abıcım ne bunlar ya ayak takımı bJKya yakısmaz bgn gslılerde hawaya gırmıslerdı tumer haberını duyunca allahım ya istemem bole ısımlerı de bu oyunculara talıp olan tıganayıda! |
Bizim Hoca da 10 kisi gönderiyor ama 20 kisi aliyor. Bütce büyük se böyle car cur etmemek lazim dime? Hem ne isimler öyle? Biz GS nin Futbolcularina mi kaldik? |
Türkiye`de Saat: 07:04 . |