![]() |
17'lik yeni Zidane http://www.fotomac.com.tr/2006/03/31...EA452576Fb.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gif17'lik yeni Zidane Beşiktaş, Fransa'nın yeni Zidane'ı olarak gösterilen Adel Taarast'ı yakın takibe aldı. Antalya'daki U17 Avrupa Şampiyonası'nda yer alan Fransa Milli Takımı'nın 10 numaralı futbolcusu Adel Taarast turnuvaya damgasını vuruyor. Lens'te forma giyen 1989 doğumlu Taarast, Çek Cumhuriyeti'ni 3-1 mağlup ettikleri maçtaki futboluyla Beşiktaşlı yetkililerin dikkatini çekti. AKDENİZ Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ahmet Karakullukçu'nun izlediği ve siyah-beyazlılara önerdiği Adel Taarast için, futbol otoriteleri "Fransa'nın yeni Zidane'ı" yorumunu yapıyorlar. Kartal, genç yıldız için girişimlere başladı. |
tigana bizdeyken fransız bir futbolcu almamız kolaylaşıyor. varsa böle bir topçu bitirin işini bu gibi topçuları takıma katamazsanız hangisini katacaksanız. |
bahsedildiği gibiyi bir futbolcuysa peşinde çok takım wardır acele etmek gerekir . |
inşallah denildiği gibi iyi bir futbolcudur ve acele bi şekilde alınması gerekir |
Zenci olursa iyi olur Pascal Adel :D :D :D |
kesin siyahi dir ama lens in internet sitesinde bu oyuncunun adı bile yok acaba rezerv ligindemi ? |
Alıntı:
|
buda gelsin nerdeyse butun fransayi aliyoruz! bu eskik kalmasin |
|
Artık zaten tüm dünya böle transfer yapıyor.Mesela 17yaşındaki Arjantinli Aguero nun peşinde Chelsea.bayern,inter gibi takımlar var. Bence 3-4 tane tecrübeli yabancı alalım wiltord ve geremi gibi.bi tanede böle tüm dünya'nın takip ettiği genc futbolcu |
Alıntı:
|
eger cok iii cok kaliteli yabancılar alınırsa bu adam da yetiştirilmek icin klubeye alınabilir.yoksa oynatamıcamız adama veya topcu yetiştiricek adama seneye hic vakdimiz yok 2. bi lig olsa avrupa daki gibi o zaman cok ii olur ama o da yok |
Valla böle yetenekli gencleri futbol ruhunu kaybetmiş ruhsuz yaslılara tercih edrim ibrahim üzülmez out adel in..D |
|
ben bu adamin kisa videolarini izledim adam vallahi süper oynuyor |
Alıntı:
sende video'ları varsa koysana siteye bizde bi bakalım nasılmış |
vidoeları varsa koyda buraya bizde izleyelim |
ben videosunu tv de izledim ama yine internete bir ararim bulursam koyarim |
abıcım bnce alınsın bole topcular genc olsn teknık olsn yanı tıgana 1 oyuncu ıı derse cıdden ııdır yanı guwenım tam ona |
alınmasına alınırda önce şu TFF nin yabancı sınırlandırmasını kaldırması gerek ! |
tff kaldriyor zaten ingiltere gibi yapacak |
bide sunu da eklyim ben 6 yabanci sinirlanmasi yeter onu kaldirirsa ozaman türk oyunculari yetismez. bjk de cözüm var sadece klebersonla cordoba kalsin diyerleri gitsin 4 yabanci yine alinir |
işte budur bize bunlar lazım |
beyler ben antalyadan yazıyorum.ve bu futbolcuyu cıplak gozle ızledım.ınanın bızde bı ara serdar ozkan vardı ya sımdı kıralık,ondan hıc bı farkı yok.hatta serdar daha ıyı bence.bız alt yapıdakı genclere destek verebılsek,dunya devlerı bızım kapımızı asındırır.ısallah su muhammede ıyı bı egıtım verırler de sergen abısı gıbı olmaz.eger bu cocuk saglam cıkarsa 5 sene sonra dunyanın yenı ronaldınhosu olur. |
Alıntı:
|
Olabilir artık avrupalılarda böle yapıo bir tane gelecek vadeden oyuncu gerisi yıldız bizde klebersonujn yanına bikac adam bir de bunu aldıkmı cok ii olur hadi Tigana güveniyoruz sana... |
hayırlısı olsun bakalım daha maçta oynerken görmedim ama yakında bjkta görecez nasıl olsa:D |
bize yar etmezler... |
transferler doğru yapılmalı... bence beşiktaşımıza gol yollarında en faydalı 'cisse'olur bunun aksinide kimse söyleyemez...ama derseniz ki başka kim olabilir ; o zaman listeme bakın bakalım kaleci: jose moreira : benfica'nın kalecisi adam adeta kedi kazanıo maçları(izleyin ama şu anda sakatlığı war...)defans: cris oda benfica'da oynuyor... ama bi izleyin lütfen...ortaya: bence "riquelme"den başkası olmamalı... ama "zidane"de düşünülebilir çünkü r.madrid onu satmayı düşünebilir...forvet: bence "darren bent" olabilir(charlton) çünkü adam tek başına takımını sırtlıo.ama tabii "cisse"de göz ardı edilemez...benim tek hayalım... |
kesinlikle ortasahaya Riquelme lazım bize ayrıca böyle gençlerin alınabilmesi için yabancı sınırlandırılmasının kaldırılması gerek ve TFF gelecek sezon içinde yabancı sınırlamasını 6 yaptı ! |
bence bizim tek ilacımız cisse bizi baskan sadece bu transferi yaparak bize kendini affetirebilir artık yeter diyoruz cisse yi istiyoruz |
zaten yabancı sınırlandırılması aynı kaldığına göre mecbur düzgün adamlar alacaklar 17 lik zidane mış kurtarmaz valla |
genç ve kalıtelı beşiktaş ı yukseltır |
bana göre gidecek oyuncular çok (çağdaş,youla,ailton,juanfran,jun,okan, ve bir sürü) ama bence ali güneş ve mustafa doğan kalmalı çünkü adamlar yüreğiyle oynuyor... gönderilmesinler bence...bana katılmayan varsa yazsın... |
Tigana'nın futbolcu izleme ekibinin başına getiren Bettoni,iki yıldıza hayran kaldı.Antalya'da yapılan U 17 milli takım maçlarını takibe alan Bettoni'nin,Gençlerbirliğinden Ferhat Kiraz ile Fransa milli takımı'nda geleceğin Zidane olarak görünen Tarap'ı beğendiği öğrenildi! kaynak:fotospor |
transferler doğru yapılmalı... bresciano yu istiyorum beşiktaşımıza... parmada oynuyor...bide sarıyerde oynayan emrah ı izlediniz mi??? sarıyerin 9 haftada attığı 15 gölün 12 si ona ait ve bu çocuk 19 yaşında ...(trabzonspordan bu sene kiralık oynuyor...).podolsky sergen in veliahtı bence... ve tabii ki genç nouma "cisse".... |
vassel gelsin zaten 6 yabancıda kaldı |
Türkiye`de Saat: 22:25 . |