![]() |
Tümer 'aslan ' Gibi Tümer ‘Aslan’ gibi http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifBeşiktaş’tan ayrılmayı kafasına koyan Tümer’in G.Saray'la ön protokol yaptığı, Adnan Polat’ın da İbrahim Akın’a haber verdiği iddia edildi 31.03.2006 |
Tumer Gider Gitsin artik nereye giderse gitsin..Akin ise gitmez gs'ye.. |
arkadaşalar oyuna gelmeyelim bu basının Beşiktaşı parçalama politikasıdır seyirciyi galyana getirip kulubü karıştırmak amaçları lütfen dikkat!!!!! |
Tümer istediği yere güdebilir tutan yok . Ama oyle bişey Yaparsa Türkiye de BJK den başka takımda oynamam demişti tükürdüğünü yalamış olur |
o kadar salak lık yapacağına ihtimal vermiyorum. |
yalan haber |
Tumer sIktI artik ya.. neriye gidicekse gitsin artik |
gitsin zaten verimli degil |
Harbiden de nedir kardeşim hergün Tümer haberi?Eyyamcı basın yazmışdır.Haberi yazanlar Carew'e de kazma topçu bundan adam olmaz diyen sonradan da Ya Carew'i Beşiktaş niye gönderdi diyen gruptan herhalde? Ayrıca bu haberin realitesi yok.Çünkü Tümer Askerlik nedeniyle Yurtdışında oynamak istiyor. Hem giderse gitsin be kardeşim.Adama Ronaldinho muamelesi yapmanın ne anlamı var. |
tumerın bole bır sey yapacagına ınanmıyor tumerı tumer apan bjkdır.bunları unutmaz dıe dusunuyorum cunku eger gıderse gese ye seneye bunun ınonude hesaplasması olacaktır. |
Tümer kendi agzıyla söyledi BEN BEŞİKTAŞ LIYIM VE TÜRKİYE DE BASKA TAKIMDA OYNAMAM MÜMKÜN DEĞİL DİYE söylediği sözleri yiyecek bi adam değil Tümer bence seneye de bu takımda kalmalı.ama kafasında avrupa varsa da kimse tutmaz |
vallah kapı orda isteyen gider kimseyi zorla tuttuğumuz yok |
Alıntı:
|
Yalan haber bence cünki tümer türkiyede kalirsa askerlik yapmasi gerekiyor...zaten onun icin de avrupaya gidiyor |
eger dogruysa yaziklar olsun |
Beşiktaş’tan ayrılmayı kafasına koyan Tümer’in G.Saray'la ön protokol yaptığı, Adnan Polat’ın da İbrahim Akın’a haber verdiği iddia edildi İki özel madde var Her fırsatta sezon sonu Beşiktaş’tan ayrılmak istediğini açıklayan Tümer Metin’in Galatasaray ile ön protokol imzaladığı iddia edildi. Protokole iki özel madde koydurtan yıldız futbolcunun, yurt dışından teklif gelmesi halinde bedelsiz olarak serbest kalabileceği ve sözleşme süresi (1 yıl) sona erdiğinde bonservisini yine şu an olduğu gibi bedelsiz alabileceği ileri sürüldü. Beşiktaş ile Galatasaray’ı yakından ilgilendiren bir diğer gelişme de, Tigana’nın Denizlispor maçı sonrası yerden yere vurduğu İbrahim Akın ile ilgiliydi. ‘Kapımız açık...’ Fransız hocanın Akın’ı sildiği, genç oyuncunun da Kartal’daki durumundan memnun olmadığı ve ayrılığı ciddi anlamda düşündüğü bildirildi. Tigana’nın Başkent’e götürmeyi düşünmediği İbrahim’in, sözleşmesi 3 yıl daha sürmesine karşın yönetimle masaya oturup konuşacağı kaydedildi. Siyah-Beyazlılar, Akın ile ‘birebir görüşme’ kararı alırken, Adnan Polat’ın Akın’a haber gönderdiği belirtildi: “Mutlu değilsen ve Beşiktaş’tan ayrılmayı düşünürsen, Galatasaray’ın kapısı ardına kadar açık...” |
insallah tümerde akinda gider kurtuluruz |
yorum yok bnce tumer cıdden bencıllık ettı sezon ortasında ben gıdıcem dememelıydı gıdeceksen sezon sonu gıdersın goruruz yanı onceden haber wermenın anlamı ne basına yalan haber yaptırıo sonra !! |
Ben bu haberi yalan olarak algiliyorum ve inanmak istemiyorum! 100.Yilimizda sefillere atilan o sampiyonluk golünün asistliyini yapan bir oyuncu o takima gidemez herhalde. |
zaten istesede gidemez, askerlik problemi var |
yalan haber zaten ! |
Alıntı:
|
|
bunlar reklam kokan haraketler, cimbom önce kıcına don alsın.. song antremanı terkedıyor beyler herif maaşını alamıyor die, tümere vericek parayı nerden bulacaklar... fasa fiso haberdir.. |
ne tümer ne de ibrahim akın yapmaz öyle şey ama beni şaşırtan bu haberin fanatikte çıkmış olması |
tümer g.saraya gidecek arkadaşlar ve bencede ümit karan da beşiktaşa gelecek |
Alıntı:
|
neden abi? bence ümit cok iyi bi oyuncu...ama gelmez ve tümerde gitmeyecek |
bunlar yalan haberler belli zaten ya :) |
Tumerin kendine hayiri yok!!!!!!!!!!! |
yapmayin arkadaslar Tümer sapina kadar Besiktasli oldugunu bilmiormusunuz....o kadiköyde 3-4 lük macta gol den sonra yumrugu la gögsüne dogru vurusunda ki anlamini anlamadinizmi....ve ayrica Besiktasimiza cok emek vermis birbirinden güzel ve kritik zamanlarda attigi gollerle bizi mutlu etmistir.....Yapmayin |
Alıntı:
|
http://i.karakartal.com/images/haber...er043_0304.jpgBeşiktaş lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın "Beşiktaşlı Tümer olarak anılmak istiyorum" Tümer, son zamanlarda yeni sezon için G.Saray'la ön protokol imzaladığı yönünde basında yer alan haberlere tepki gösterdi Ankaragücü maçında tartıştığı rakip takım futbolcusu İbrahim Yavuz'dan da özür dileyen tecrübeli futbolcu, Beşiktaş soyunma odasından dışarıya haber sızmasının takımın kanayan yarası olduğunu söyledi. Bir televizyon programına telefon bağlantısıyla konuk olan Beşiktaşlı futbolcu Tümer Metin, kendisiyle ilgili gündemi meşgul eden sorulara içtenlikle cevap verdi. Tümer, son zamanlarda Beşiktaş'ta mutlu olmadığı ve yeni sezon için Galatasaray'la ön protokol imzaladığı şeklinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, "Defalarca dile getirdim ama hala bazı kalemler benim söylediklerimi değil, kendi kafalarındaki düşünceleri yazıyorlar. Bu şekilde kamuoyunu da yönlendiriyorlar. Kendimi açık ifade eden biri olarak anlaşılamamak bana üzüntü veriyor. Beşiktaş'ta mutsuz olduğumu, bu nedenle başka bir kulübe gideceğimi yazanlar oldu. Benim 3 yıllık mukavelem varken de mutsuz olduğumu yazdılar. Şimdi bu mukavelem biterken de mutsuz olduğumu yazıyorlar. Böyle bir şey söz konusu değil. Ben mutsuz olduğum bir yerde durabilecek bir adam değilim zaten. Böyle bir mutsuzluğun söz konusu olmadığını çok net ifade edebilirim. Kayserispor maçından sonra hem hocamızla hem de Kıvanç abiyle yazılanların gerçek olmadığı konusunda görüştüm. Başka bir takımla anlaştığım, Türkiye'den bir takıma gideceğim söz konusu değil. Hiç bir takımla görüşmedim, hiç bir takıma imza atmadım. Beşiktaş'ta oynamaktan son derece memnunum. 5 yıldır bu sıfatı taşımaktan da son derece mutluyum. Futbolu bıraktığımda da Beşiktaşlı Tümer olarak anılmak benim için son derece önemli. Ama insanlar görmek istedikleri gibi görüyorlar ve düşünmek istedikleri gibi düşünüyorlar. Herkesin ne yazdığı önemli değil, birinci ağızdan söylemek istediklerim bunlar" diye konuştu. Tümer, Ankaragücü ile oynadıkları maçta rakip takım futbolcularından İbrahim Yavuz ile sahada yaşanan ve maç sonrasında da devam eden gerginliğin ne olursa olsun soyunma odasına kadar taşınmaması gerektiğini vurgulayarak, hem Ankaragücü camiasından hem de Ankaragüçlü futbolcu İbrahim Yavuz'dan özür diledi. Beşiktaş'ın milli futbolcusu Tümer Metin soyunma odasında teknik direktör Jean Tigana ile tartışıp kramponlarını fırlatması ile ilgili yöneltile bir soruya ise şöyle cevap verdi: "Son maçta yaşanan olayla ilgili nasıl özür dileyebildiysem, o günkü sergilediğim davranış nedeniyle özür dilemem gerektiğini düşünseydim bu konuya açıklık getirir ve yine özür dilerdim. Ama kramponlarımı yere atma olayı hakkında özür dilenecek bir şey yoktu ve o yüzden basına hiçbir açıklama yapmadım. Hocayla aramda en ufak bir sorun olmadı. Onun da benim de tepki gösterdiğim bir olay olabilir. O olay yatak odası gibi gördüğümüz soyunma odasında gelişen bir olaydı. Bu tür olayların mahrem olarak nitelendirilen soyunma odasının dışına taşınmaması gerekir. Bu konuyla ilgili benim kafamdaki soru işaretlerinden bir tanesi böyle bir olayın soyunma odasından dışarı nasıl çıktığıdır. Araştırılması gereken konu budur. Kanayan yara bu kısımda. O gün hocayla aramda yaşanan olay maç günü ve bugün de sorun teşkil etmediği için herhangi bir açıklama yapma gereksinimi hissetmedim". Kaynak: AA |
Türkiye`de Saat: 13:15 . |