![]() |
transfer konusu bir kac gündür forumda yol almis giden bir volkan transfer konusu var, ve ben buna el atmaya karar verdim...herkez düsüncelerini söylemekde özgür, saygida duyuyorum, ama biz yavas yavas bu volkan konusunu kapatsak...yani ben volkani beyeniyorum, ok ii kaleci, ama adama fenerbahcelisin denildi oda hic cevap vermdei, yani dogrulamis oldu...hersey para konusu degil iste, sadec tümerde öyleydi, cünkü o para göz cikti...fenerbahce bu sezona cok büyük transfer düsünceleriyle girmisti..adamlar fatih tekkeyi trabzondan, hasan sasi galatasaraydan, ve tümeri bizden almaya kalkisdilar..sadece tümeri alabildiler, cünkü tümer satilik mal...bizim takimimiz ligede3. sirada ve ben bu takima inaniyorum..runjeyede tiganayada inaniyorum...basarisiz olabilier, yanlis yapabilirler, ama tiganya besiktasimizin teknik direktörü, runjede kalecisi...biz taraftar olarak onlari destek´lemeliyiz, onlari yönetim gönderene ,yada kendileri gidene kadar...bizi fenerin transferleri, oyunculari ilgilendirmez, su anda giden yok, gelende yok...ocak ayina girelim, belki konusulabilir...ama sumdi fener oyuncusu isteyerek kendimizi komik duruma düsürüyoruz, cünkü adam gelmek istemiyor....inadina tigana, inadina runje diyorum.... |
her satırına kadar haklısın. kartalkiz |
güzelkız süpersin sana katılıorum İNADINA TİGANA İNADINA RUNJE... volkan fenerli işimize yaramaz...hele bde tümör gbi satılıksa işimize hiç yaramazzz |
Alıntı:
|
güzelkız bi yerde spor yazarlığı yapıyormusun :) |
güzelkiz çok güzel yazmışsın. şu eziklerden oyuncu alma sevdasından vazgeçelim bize yaramıyo ordan gelen türk futbolcular. nobre gibi yabancılar profesyoneller ama türkler bi türlü kendilerini kabul ettiremiyo taraftar da sahiplenmiyo o kadar. kaleci dediğin güven vermeli volkanın taraftara yaptığı hareketler ortada. hem de öyle ahım şahım bi kaleci değil volkan. kapanmalı bu konu artık bi yönetici de çıkıp açıklama yapmalı. |
Alıntı:
|
sıkıldım şu volkan haberlerinden |
profesyonel futbolcunun takımı olmaz,her futbolcu doyduğu takımı için formasını terletir,nobre için de aynı kuşkularımız yokmuydu? bugün nobre en beşiktaşlıdan daha beşiktaşlı gibi koşuyor savaşıyor,bir gün uyandık bir baktık ki tümer eziklerdeydi,hem de ben beşiktaştan başka takımda oynamam dedikten sonra,ben volkan gelsin demiyorum ama sırf bu yüzden de cephe alınmamalı |
ya kardeşim bırakın şu fanatiz mi.futbolcu profosyoneldir.gittiği her takım da oynar. bakın şerefsiz tümer e.biz onu bjk li bilirdik nooldu.ilk röpörtajında en iyi fenerliden daha iyi fenerliyim dedi.hala sinir oluyorum yaaa |
Profesyonellik=Serefsizlik |
Su amatorce dusuncelerden ne zaman siyrilacagiz merak ediyorum, ilk geldiginde asilip kesilen Nobre simdi takimin en sevilen oyuncusu oldu! Volkan transferinin belki hickimsenin farkinda varmadigi cok buyuk avantajlari var: 1 Rustu'den sonra onun tek veliahti bizde olacak, 10 sene bizim ve Milli takimin kalesini koruyacak. 2 Yabanci kontenjani baska yere kullanabilecek. 3 FB'nin 1 yabanci kontenjanini mahvetmis olacagiz. 4 Ustelik bu adami bedelsiz, hic para odemeden alip darbe vurmus olacagiz. Bunlari kimse mi dusunmuyor? |
son satıra kar haklısın bize yakışmaz volkkan |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bazı arkdaşlarım fener veya gs den oyuncu almaya karşı çıkabilir ancak bence önemli olan rakipten gelen değil bize ne kadar güç sağlayacağı bakın nobreye ilk geldiğinde kıyameti herkez kopardı ama sonuç ortada önemli olan sahada mücadele beni tek ilgilendiren bu ayrıca volkanı Beşiktaşımda izlemek isterim saygılar bu benim görüşüm |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
2 zaten kontenjanimizda yer var..illede türk kalecisi diyorsan süper ligde ne kaleciler var 3 bizim transfer politikamiz fb ye darbe vurmak egildir olamazda 4 volkan ilk fenerle görüsecek bu belli..madem iyi kaleci ise fener neden göndersin?? illede alalim denilse bonservis bedeli kadar para verilecek?? valla görünen o ki türkiyede her serefsizlik (yukaridaki arkadasin dogru tespiti) profesyonellikle kapatiliyor...profesyonellik öleyse biz amatör kalalim arkadas... |
Alıntı:
1 Rustu 45 yasina kadar oynayamayacagina gore onun veliahti Volkan'dir, ayrica son maclarda aldi kaleyi ve birakmiyor. 2 Yer mi var? Su an tek acik yer var, ama bize hem sol kanat, hem onlibero, hem forvet, hem stoper lazim, nasil yer var? 3 Sen guclenirken rakip de zayiflarsa bu buyuk bir avantajdir. 4 Orasini BJK yonetimin isi. Ayrica Nobre bu takima geldiginde Inonu'ye gitmem, gol attiginda da sevinmem diyen arkadaslar vardi. Ayrica bu profesyonellik yeni cikan birsey falan da degil, 15 sene evvel de vardi uc buyukler arasinda takim degistiren, simdi de var. Bunu serefsizlik yapan fanatik taraftarlar, baska birsey degil! |
bazilari benim yazimi dogru dürüst okumamis ve anlamamis...ben yazimda acik acik volkani beyeniyorum dedim, ve hayata kötü bir kaleci diye bir sey de diyemem, adam cok ii bir türk kalecisi, ama benim kizdigim sey, bu forumda son haftada fenerin transferleri üzerinde konu acildi, herkez bir volkan askina düstü, ve bence bu bizim takima zarar veriyor..ayrica ocak ayina girelim ozaman konusuruz dedim, cünkü su anda gelen yok gidende yok, ee volkan sezon sonunda gelirse gelir, yani simdi volkani konusarak yanlis yapiyoruz...daha o kadar cok mac varki, o kadar sey olabilirki, simdiden konusmak yanlis, yazimi tekrar okuyun, ve anlayin!!! ve profesyonellik isine bir sey yazdim bile, yani her oyuncu tümer gibi degil , tümer bizle konusmadan fenerle konusup anlasti, volkan ama önce fenerle konusayim ondan sonra bakariz diyor...ayrica nobrede önce fenerle anlasamadi ondan sonra bizle görüstü, iste profesyonelik budur!!fark ortada!!!!!!!!! |
tamammen katılıyorum |
Alıntı:
2 su an kontenjanda bir degil iki yer var...mert in türk vatandasligina gectigini unutma...üstelik senin saydigin mevkiilere yeni topcu alirsak takimi komple degistirmis oluruz buda cözüm degil.. 3 güclenmek eziklerin yedek futbolcularini (nobre dahil) transfer etmek degildir....... 4 orasini yönetim bilir diyorsan burada bonservisi elinde diye falan yazma.. üstelik profesyonellik ayri bizim ligimizde yapilanlar ayri...15 sene önceki büyük takimdan öbürküne gecen futbolcu transferleri nasil yapildigini hepimizde biliyoruz....tümerin yaptigina profesyonellik diyemeyiz..madem profesyonlellik diyorsaniz erkek gibi bizimle masaya oturup fener bana bunu teklif etti siz ne diyorsunuz demesi lazim |
Alıntı:
|
adamlar fatih tekkeyi trabzondan, hasan sasi galatasaraydan, ve tümeri bizden almaya kalkisdilar..sadece tümeri alabildiler, cünkü tümer satilik mal...bizim takimimiz ligede3. sirada ve ben bu takima inaniyorum.......................... doğru demiş helal sana güzel kız aynen devam |
alayına isyan,ölümüne BEŞİKTAŞ!!! |
Hele Bİr Trasfer DÖnemİ Gelsİn De Bakarizz |
vallaa volkan olsun olmasın BEŞİKTAŞın bı kalecı sorunu var. ve bu sorunun cozulmesı ıcın kalecıye ıhtıyacımız var. bır an once guzel bı kalecı alınsın... |
besiktasın cordi'den oncede bi kaleci sorunu vardı..asper vb..cordi gldi o sorun giiti..şimdi o gitti..yine kaleci sorunumz bşladı...runje sezon ortasına dogru gıdeblr..gln iyi bi kleci olsn ytr.. |
Alıntı:
1 Peki Rustu'den sonra kim devralacak milli takimin kalesini? Volkan disinda birisi var mi? 2 Ricardinho, Delgado, Runje, Bobo, Kleberson, saydigim kadariyla bu 5 eder, yani sadece 1 kontenjan acik kaliyor. 3 Ne yani, son haftalar FB'nin yedek kulubesindeki bir Ugur Boral veya Mehmet Yozgatli bize yarar saglamaz mi? Biz oyuncu alirken 'aman bu onlarin yedek kulubesinden, adam olmaz' diye mi bakacagiz? O oyuncu benim takimima uyacaksa, fayda saglayacaksa ben hemen alirim, ki bence Volkan saglayacaktir. Ayrica Nobre'nin FB'de yedek oldugunu nereden cikardin onu da anlamiyorum. 4 Sene sonu kontrati bitiyor, ve yeni kontrat imzalamadigi surece bize gelme sansi vardir. Ayrica medyadan duydugumuz kadariyla Tumer zaten bize konusmaya gelmis, ama onun FB'le konustugunu duyunca Murat Aksu kovmus, burada suclu senin dedigine gore Tumer mi Aksu mu? |
sna katiliorum şu sakarya maçi btti takım bnce gayet gsll oynadi bi tane gol atsak 5 olcak maçti ama kısmet deilmiş bi beraberlik hemn yonetim istifa biz cincon taraftari deiliz tam destek her zmn inş bükreşi yenerisde tekrardan takım düzelir.. |
Alıntı:
Sonuna Kadar Haklisin..... |
Alıntı:
Cok Güzel yazmissin, helal be INADINA RUNJE, INADINA TIGANA |
bencede haklısın |
ya bırakın devre arası bir gelsin kafalara göre isim verilip kafalar karıştırılmasın |
ben volkanın takıma yararlı olacağını düşünüyorum...adam rüştünün arkasında çürüyeceğine gelsin bizim kaleyi korusun hem yabancı kontenjanınıda kaleciden yana kullanmamış oluruz |
yaw tigananın neyini destekliyosunuz anlamadım...doğru taktikle çıkıo diyelim...neden o zaman savunma atak üstüne atak yiyo?neden gol kısırlığı çekiyoruz?diyelim çok iyi antrenman yaptırıyo diyelim...neden her maç bi oyuncumuz sakatlanıyo?biri dokunsa bizim oyuncuya maşallah 1 ay sakat...hadi futbolcularla arası iyi değilde iyi diyelim...neden her maç ona buna sallıyo?yok bu kötü yok şu kötü...neden suçu kendisinde aramıyo?futbolcuların iyi oynadığı zamanda mazeret bulamıyo yok ben şöyleyim beni henry'e sorun yok giuly'e sorun...kendinizi kandırnayın...bu iş tiganayla olmaz...takımı ekimde görecektik hani?takım ekim ayında süper olacaktı?kasım ayı oldu e hani?umut war mı takımda?yok...ümit war mı?yok...yapmayın artık arkadaşlar... |
runje tigana kalsın katılıyorum güzel kız işte böle sabreden kardesleri görmek isteriz eger takım bükres macındaki gibi oynarsa bu kadro ve hocanın sonuna kadar arkasındayız |
Türkiye`de Saat: 02:27 . |