![]() |
Kartal'a Batdal değil Can geliyor Bucasporlu Mehmet Batdal'ın Beşiktaş'a transfer olacağı yolundaki söylentileri iki kulüp de yalanladı. Siyah - beyazlılar, İzmir ekibinin forveti konusunda sarı - lacivertliler ile bir görüşme yapılmadığını, gündemlerinde bulunmadığını açıkladı. Kartal, bu oyuncunun yerine, PAF takımında yer alan Can Erdem'i A takıma katacak. 1987 doğumlu oyuncunun profesyonel yapılmasını isteyen Tigana, Can'ın A takımla birlikte antrenmanlara çıkmasını istedi. Fransız çalıştırıcı, genç isimleri transfer etmek yerine, alt yapıdan çıkarmayı tercih ediyor. 27.10.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : Milliyet gelen gelene.... |
Bu çocukları oynatacaksa eğer Buca maçında niye hiçbirini oynatmadı bundan ii fırsat mı olurdu .. SERDAR ÖZKAN AYDIN KENAN CAN bunlar Buca ya karşı rahatlıkla oynayabilecek oyuncular.. |
yaa kimsenin geldiği yok herkes tutuyo kolundan birilerini getirip duruyo takıma. buca macında serdar , kenan , aydın bunların oynamasını bekliyordum ama gecen seneki inegöl kazasından korktugu için böle bi kadroyla çıktı heralde . |
hani nerde gençler.buca maçında oynamazlarsa hangi maçta oynayacaklar |
bencede bucaspor macında kenanlar serdarlar oynatılmalıydı bu adamlar baska ne zaman oynayacak madem ki genclere onem veriyorsun o zaman cıkaracaksın sahaya oyanayacak adamlar.. |
tigana en iyisini dusunuyor gencler icin bakin serdar kurtulus bence artik formayi birakmaz.serdar ozkan da sans bulacak kenan da can da sabir sadece. henry nin reportajini okudum tigana neler neler yapmis henry ye ama hersey onun iyiligi icindi bence genclerimizi de oyle yetistirecek.... |
artik 2.lig den falan futbolcu almamamiz lazim...önce elimizdekileri bi kullanmaya baslayalim... |
serdar özkanı artık oynarken görmek istiyorum |
onun gibi alt yapıda binlerce futbolcu var.boşa para vermeyelim |
ya bu can bizim paftamı yoksa bucasporun pafındamı anlamadım ben |
Türkiye`de Saat: 10:25 . |