![]() |
şarkici Gülşen Hangi Takimli ? Son günlerde gazetelerde ve bazı televizyonlarda Gülşen'in Hülya Avşar'dan daha iyi bir Beşiktaşlı olduğu yazılıyor. Bu haberleri yapan kardeşlerimiz, bir kaç yıl geriye gittiklerinde Gülşen hanımın Fenerbahçe formasıyla röportaj verdğini anımsicaklarından eminim. Evet of of şarkısı çıktığında ülkeyi sarsmış, rekorlar kırmıştı ve bunda ''Beşiktaş Taraftarı''nın katkısı tartışılmazdı.Yine o günlerde bir UEFA Kupası maçında (Beşiktaş-A.Bilbao) Gülşen, Beşiktaş formasıyla of of'u söylemiş ve bu olaydan sonra herkez Gülşen'i Beşiktaşlı olarak bilmişti. Ancak bilinmeyen birşey var.O da Gülşen hanımın arabasının plakasında ki ''FveB'' harflerinin ne anlama geldiğidir. Okuyan herkese teşekkürler...yorumlarınızı bekliyorum. |
Haklısın kardeşim bizim millet böyle hemen önyargıyla bakıyorlar olaylara, işin aslını bilip bilmeden konuşuyorlar.. Bende inanmıyordum zaten kesin fenerli'dir dedim... Cadde kashmirlerine çok benziyor... |
benim bildiğim BEŞİKTAŞ lı. |
beni ilgilendirmez fakat bir polemik yaratmış bile Gülşen ! |
bize ne ya gülşen'de kim miş |
bnm bildigim bi fenersporlu bi BJK li yani bizden diil serdar ortacda cinconluyum diodu şampiyon olunca 100.yılda avrupa fatihiymiş gs....... tezahüratını söledi.satılık taraftar istemioruzz :):) ÇARŞI SATILIKLARA DA KARŞI :) |
ben bjk li diye biliyorum ama... |
gUlSHEn hanIm be$ikta$li olunmaz be$ikta$li dogulur... |
bu tip insanlar bjk lı olsa ne olur olmasa ne olur |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:45 . |