![]() |
Wiltord Beşiktaşa gelmek istiyor ancak Lyon da opsiyonu bulunuyor ve liyon opsiyonu kullanmamak için 3 milyon dolar istiyormuş beşiktaş yönetimi 1 milyon dolar vermiş inşallah buda çözülür ! |
bakin bu yonteim kalacak inshallah yildirim baskan yonetime bsak insanlar katar ja |
evet sadece yönetimini değiştirse çok daha başarılı olacaktır çoğu kaprisli daha gönülden beşiktaşlılara ihtiyacımız var ! |
Alıntı:
|
walla çok iyi olur.bide sissokko yu getirirsek wiltord u tamamlar. |
Alıntı:
|
bence genç yetenekler alınsın. ter çenesinin altından damlasın. yenilgide gözünden yaşlar gelsin. hırsla azimle oynasın. benim için bu yeterli. yenilgi önemli değil. öyle ruhsuz futbolcu bu klupten içeri bir daha girmesin.yeteeeeeer... |
dün O.lyon-milan maçını izledim var ya wiltord manyak oynadı milanın sağ kanadını dağıttı ancak juninhonun eksikliğini gideremediler bu wiltord kesinlikle alınmalı adam ister forvet ister sağ kanatta oynuyor yaşı 31 fakat en az 3 sene daha rahat oynar bir defansa yardım bir forvete sürekli hareketli ! |
Tİgana Mavuba ve Wiltord'un alınmasını istedi Eldeki kadrodan umudunu kesen Tigana,yönetime Lyon'dan Sylvain Wiltord ve Bordeux'tan mavuba'nın alınmasını istedi Bu kadroyla olmaaaz! Boşa koydu dolmadı,doluya koydu almadı...Sonunda Tİgana'nın da umudu kalmadı.Beşiktaş ile iki yılık sözleşme imzalayan ve önümüzdeki sezon şampiyonluk mücadelesi verecek bir ekip oluşturmak için kollrı sıvayan Fransız teknik adam,eldeki kadro ile hedefe yürümemiz imkansız olduğunu söyledi.Takımda geniş kapsamlı bir evizyonun yapmanın şart olduğunu ifade eden Tİgana,yönetimden iki yıldız istedi.Tecrübeli hocanın ilk olarak Lyon'dan Wiltord ve Bordeaux'tan Rio Mavuba'nın alınması için talimat verdiği öğrenildi. Fransızlar yüksek uçar Tigana'nın talimatı üzerine Beşiktaş'tan iki yöneticinin,önümüzdeki haftalarda Fransa'ya gideceği ifade edildi.Yöneticiler,ön görüşmelerde Wiltord için 3 milyon euro isteyen Lyon ile Mavuba'ya 2,5 milyon euro fiyat biçen Bordeaux kulübü ile pazarlığa oturacak.İki oyuncunun toplam bonservis bedelinin 5,5 milyon euroyu bulması,yönetimi sıkıntıya soktu.Ancak,31 yaşındaki wiltord'un kalitesi ve tecrübesi,22 yaşındaki Mavuba'nın Fransız futbolunun yeni gözdesi olması,Beşiktaş'ı "kesenin ağzını sonuna kadar açmaya"itecek gibi. http://www.transfermarkt.de/bilder/s...949_2004_1.jpg Rio Antonio Mavuba yaş:22 boy:1,72 mevkii:Ortasaha değer:4 milyon euro yu bulabilir Arsenal da siyahi futbolcunun peşinde ortasahada dinamo gibi çalışan yıldız Angola asıllı Fransız http://www.lequipe.fr/Football/photo...lImage2986.jpg SYLVAIN WILTORD yaş:31 mevkii: Ortasaha-Forvet takım: O.Lyon |
Beyler ben böyle haberlere hiç inanmıyorum.Bizimkiler böyle transferler yapamaz. |
Mavuba için daha öncede yazı yazmaştım.kesinlikle alınmalı. Peşinde avrupanın büyük kulüpleri var ve sürekli avrupada internet sitelerinde adı geciyor. 'Küçük Tigana' lakaplı genc futbolcunun bu sene Dünya Kupasında büyük bir patlama yapması bekleniyor. alınacaksa mutlaka dünya kupası başlamadan almamız lazım daha sonra onu almaya zaten gücümüz yetmez. |
bnce de mavuba alınmalı dünya kupası baslayana kadar aldık aldık zaten alamazsak adam patlama yapıcak kesin.wiltord da gelirse süper olur milan macında da gördük adam 90 dakka. aynı tempoda oynadı. |
Tigana wiltord'u zaten getirecek Mavuba içinde bir ön görüşme yaptığını tahmin ediyorum büyük bir ihtimallede kadrosuna ne yapıp edip katacaktır ! |
ümit milli takımda riberynin kaptanı idi ve adeta dinamo diyorlar inşallah alırız bu oyuncyu |
wiltord ile ilgili bütün konuları buraya taşıdım ! |
Alıntı:
sozlesmesinin bittigini duydum. o zaman 3 milyon odemek gerekmicek galiba |
ancak 1 yıl opsiyonu var wiltord un onu kullanmamak için 3 milyon istiyor eğer 1,5 fln anlaşırlarsa wiltord beşiktaşlı ! |
harika haber |
bence de alınmalı ama mılan macında oynadıgı gbı oynarsa sureklılıgı warsa yarar saglar dıorm ılk kez orta alanda giunti gbi mucadelecı adam alıncak ama bu ondan daha teknık yanı yabancı oyuncu dıorm TURK sergen tartısılmaz ama yanı bnce alınsa ıı olur 3 4 sene oynar futbolu bırakır sonrada! |
wiltord iyide çok para istiyolar ama diğer genç iyiyse kaçırılmamalı |
Mavuba süper bir oyuncu ! |
Müthiş Takas Beşiktaş'tan Carew'i alan Lyon,bu kez de Kleberson için kapıyı çaldı.5 milyon doları geri çeviren Kartal,"Wiltord+Para"istedi. Beşiktaş il Lyon arasında öyle bir köprü kuruldu ki,bu köprünün altından çok sular akacağa benzer!Sezon başında İstanbul'a gelerek Carew'i kadrosuna katan Fransa Şampiyonu,yine bir"Kartal'ın peşine düştü.Lyon,Kleberson'u istedi.Fransız yöneticiler,önceki gün Brezilyalı için resmi teklifini Beşiktaş'a gönderdi. Essien'in yerine Orta sahada Michael Essien'in Chealsea'ye gitmesiyle doğan boşluğu bir türlü kapatamayan Lyon,Kleberson için 5 milyon dolar önerdi.Tigana'nın kadroda tutulmasını istediği Kleberson'u kolay kolay elden çıkarmayı düşünmeyen siyah-beyazlı yönetim,bu teklife karşılık olarak farklı bir alternatif önerdi.Yeni sezon için ilk hedef olarak görülen Slyvain Wiltord'a kafayı takan Karakartal,Klberson2u ancak Fransız yıldız karşılığında satabileceğini açıkladı. Marsilya da peşinde Bu gelişme üzerine Kleberson'a karşılık,"Wiltord+para"takası Lyon yönetimi tarafından değerlendirmeye alındı.öte yandan gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan Wiltord'a Fransa'nın köklü kulüplerinden Marsilya da talip oldu.Lyon yönetiminin,gelecek yıl serbest kalacak 31 yaşındaki yıldızı satarak para kazanmak düşüncesinde olduğu ifade edildi.Fransa Milli Takımı'nda da forma giyen Wiltord,Arsenal'den Lyon'a gelmişti. Kaynak:fotospor |
Bence Tigana Klebersonu elinde tutacak ve Wiltord'u kadrosuna katmayı düşünüyor fakat şöyle bir alternatif te olabilir. Kleberson'u verip Wiltord+4 milyon dolar fln para alıp Klerbersondan boşalan yeri Mavuba'yı alarak doldurmayıda düşünebilir. Ben olsam Wiltord+Malouda=Kleberson derdim belki üstüne 1 milyon dolar verilebilir bence mantkılısı bu fakat Klebersonun mutlaka kalması gerek |
Kleberson u vermek pek akıllıca bir fikir değil. hele wiltord la takas yapmak çok büyük hata olur. |
kleb i de verirseler para için hepsinin a....q.... |
bu takas haberi bir kere olmaz. eğer lyon essien'in yerine alacaksa klebersonu o bölgede zaten N.Diarra gibi insan azmanı 5 ciğerli bir adam oynuyor.Bu haber benim aklıma yatmadı. Wiltord kaç senedir gündemde.Hatta başkan yönetime geldiğinde Anelka ve wiltordu getireceğim bile demişti. keşke o zamanlar alınsaydı. şimdi de iş yapar.Tecrübesi çok iyi.Futbolculuğu zaten tartışılmaz. Ben zaten onu Lyonda hep yedek görüyorum nedense.Bence gelme ihtimali yüksek.Belki de hiç bilmediğimiz bir futbolcuyuda getirebilir Tigana.Bir süpriz yapıp! |
benim bildiğim kadarıyla wiltord %80 tmm ama bakalım diğeri ne olacak |
Ben Tiganaya guveniyorum arkadaslar, kimse karismasin transfer isine. Tigana nereye oyuncu gerekirse onu alir. gökhanin yanina wiltord iyi gider aslinda. Seneye Besiktasimiz Tiganayla Sampiyon !!! |
Süper Takas Lyon Beşiktaş'ın Diğer Yıldızına Göz Kırptı Lyon geçen sezon 35 milyon $ Chelsea giden Essien yerini doldurmak için Beşiktaşın yıldızı Kleberson'a 5 milyon Euro teklif etti.Tigana'nın diğer sezon kadrosunda tutmayı düşündüğü Kleberson'u ucuza elden çıkaracak gibi gözükmüyor. İlk hedef Wiltord Gelecek sezon ilk hedef olarak belirlenen Wiltord'u almak için her türlü yola başvuran yöneticiler Kleberson için 5 Milyon Euro + Wiltord'u istedi. Lyon'lu Yöneticiler Değerlendirmeye Aldı Lyon'lu yöneticiler bu teklifi değerlendirmeye aldı. Bu sezon kontratı bitecek olan Wiltord'un 1 yıllık opsiyonu var geçtiğimiz sezon Wiltord Arsenal'den Lyon'a gelmişti.Fransa liginin köklü klubü O.Marsilya'da Wiltord'un peşine düştü Kaynak:Fotospor |
mavuba ofansif orta saha olması lazım arsenalde peşine düştüğüne görer iyidir wiltord kesinlşkle faydalı olacaktır. |
oldu super olur :@ |
bence tigana şöyle 1 takım kurucak --------------------cordoba----------------------------------- --toraman----çağdaş---------koray---thuram(tecrübeli 1 defans) ----geremi---------sergen------mavouba----------wiltord------ -------------kluivert-------------güleç------------------------ yedek:akın,hasan şaş(fanatikten duydum)b.bölükbaşı,hayrettin,topal,batdal,g.ünal(i lk 11 de olabilir)ve fahri |
belki olabilir zaten carew den dolayı lyon la iyi anlaşıyoz |
walla da BEN KLEBERSONU COK sewıorum gıtmesın bence yaa! |
Alıntı:
kaynak fotosporsa haber balon demektir |
insallah balon olur |
Abi bu yönetim bıraksın Klebersonu göndermeyi yıldız satmayacagız yıldız alacagız onu da yollarlarsa bu yönetim bi şey den annamıyo demektir.Bu sefer kimse taraftarı durduramaz kötü sonuclarda |
bence kleberson giderse ordan gelen parayla sissoko yu alalım fiyatı :5 milyon dolar hem 20 yaşında bide kluivert yerine zalayeta yı alalım adamın kontratı bitiyo süper bir oyuncu |
bu ne sacma sapan iş eger dogruysa kleberson un yeri dolar mı ? hayret bişi zaten wiltord serbest olmicak mı ? |
bilemiyorum Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 02:06 . |