![]() |
Mavuba için daha öncede yazı yazmaştım.kesinlikle alınmalı. Peşinde avrupanın büyük kulüpleri var ve sürekli avrupada internet sitelerinde adı geciyor. 'Küçük Tigana' lakaplı genc futbolcunun bu sene Dünya Kupasında büyük bir patlama yapması bekleniyor. alınacaksa mutlaka dünya kupası başlamadan almamız lazım daha sonra onu almaya zaten gücümüz yetmez. |
bnce de mavuba alınmalı dünya kupası baslayana kadar aldık aldık zaten alamazsak adam patlama yapıcak kesin.wiltord da gelirse süper olur milan macında da gördük adam 90 dakka. aynı tempoda oynadı. |
Tigana wiltord'u zaten getirecek Mavuba içinde bir ön görüşme yaptığını tahmin ediyorum büyük bir ihtimallede kadrosuna ne yapıp edip katacaktır ! |
ümit milli takımda riberynin kaptanı idi ve adeta dinamo diyorlar inşallah alırız bu oyuncyu |
wiltord ile ilgili bütün konuları buraya taşıdım ! |
Alıntı:
sozlesmesinin bittigini duydum. o zaman 3 milyon odemek gerekmicek galiba |
ancak 1 yıl opsiyonu var wiltord un onu kullanmamak için 3 milyon istiyor eğer 1,5 fln anlaşırlarsa wiltord beşiktaşlı ! |
harika haber |
bence de alınmalı ama mılan macında oynadıgı gbı oynarsa sureklılıgı warsa yarar saglar dıorm ılk kez orta alanda giunti gbi mucadelecı adam alıncak ama bu ondan daha teknık yanı yabancı oyuncu dıorm TURK sergen tartısılmaz ama yanı bnce alınsa ıı olur 3 4 sene oynar futbolu bırakır sonrada! |
wiltord iyide çok para istiyolar ama diğer genç iyiyse kaçırılmamalı |
Türkiye`de Saat: 05:41 . |