![]() |
Mavuba süper bir oyuncu ! |
Müthiş Takas Beşiktaş'tan Carew'i alan Lyon,bu kez de Kleberson için kapıyı çaldı.5 milyon doları geri çeviren Kartal,"Wiltord+Para"istedi. Beşiktaş il Lyon arasında öyle bir köprü kuruldu ki,bu köprünün altından çok sular akacağa benzer!Sezon başında İstanbul'a gelerek Carew'i kadrosuna katan Fransa Şampiyonu,yine bir"Kartal'ın peşine düştü.Lyon,Kleberson'u istedi.Fransız yöneticiler,önceki gün Brezilyalı için resmi teklifini Beşiktaş'a gönderdi. Essien'in yerine Orta sahada Michael Essien'in Chealsea'ye gitmesiyle doğan boşluğu bir türlü kapatamayan Lyon,Kleberson için 5 milyon dolar önerdi.Tigana'nın kadroda tutulmasını istediği Kleberson'u kolay kolay elden çıkarmayı düşünmeyen siyah-beyazlı yönetim,bu teklife karşılık olarak farklı bir alternatif önerdi.Yeni sezon için ilk hedef olarak görülen Slyvain Wiltord'a kafayı takan Karakartal,Klberson2u ancak Fransız yıldız karşılığında satabileceğini açıkladı. Marsilya da peşinde Bu gelişme üzerine Kleberson'a karşılık,"Wiltord+para"takası Lyon yönetimi tarafından değerlendirmeye alındı.öte yandan gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan Wiltord'a Fransa'nın köklü kulüplerinden Marsilya da talip oldu.Lyon yönetiminin,gelecek yıl serbest kalacak 31 yaşındaki yıldızı satarak para kazanmak düşüncesinde olduğu ifade edildi.Fransa Milli Takımı'nda da forma giyen Wiltord,Arsenal'den Lyon'a gelmişti. Kaynak:fotospor |
Bence Tigana Klebersonu elinde tutacak ve Wiltord'u kadrosuna katmayı düşünüyor fakat şöyle bir alternatif te olabilir. Kleberson'u verip Wiltord+4 milyon dolar fln para alıp Klerbersondan boşalan yeri Mavuba'yı alarak doldurmayıda düşünebilir. Ben olsam Wiltord+Malouda=Kleberson derdim belki üstüne 1 milyon dolar verilebilir bence mantkılısı bu fakat Klebersonun mutlaka kalması gerek |
Kleberson u vermek pek akıllıca bir fikir değil. hele wiltord la takas yapmak çok büyük hata olur. |
kleb i de verirseler para için hepsinin a....q.... |
bu takas haberi bir kere olmaz. eğer lyon essien'in yerine alacaksa klebersonu o bölgede zaten N.Diarra gibi insan azmanı 5 ciğerli bir adam oynuyor.Bu haber benim aklıma yatmadı. Wiltord kaç senedir gündemde.Hatta başkan yönetime geldiğinde Anelka ve wiltordu getireceğim bile demişti. keşke o zamanlar alınsaydı. şimdi de iş yapar.Tecrübesi çok iyi.Futbolculuğu zaten tartışılmaz. Ben zaten onu Lyonda hep yedek görüyorum nedense.Bence gelme ihtimali yüksek.Belki de hiç bilmediğimiz bir futbolcuyuda getirebilir Tigana.Bir süpriz yapıp! |
benim bildiğim kadarıyla wiltord %80 tmm ama bakalım diğeri ne olacak |
Ben Tiganaya guveniyorum arkadaslar, kimse karismasin transfer isine. Tigana nereye oyuncu gerekirse onu alir. gökhanin yanina wiltord iyi gider aslinda. Seneye Besiktasimiz Tiganayla Sampiyon !!! |
Süper Takas Lyon Beşiktaş'ın Diğer Yıldızına Göz Kırptı Lyon geçen sezon 35 milyon $ Chelsea giden Essien yerini doldurmak için Beşiktaşın yıldızı Kleberson'a 5 milyon Euro teklif etti.Tigana'nın diğer sezon kadrosunda tutmayı düşündüğü Kleberson'u ucuza elden çıkaracak gibi gözükmüyor. İlk hedef Wiltord Gelecek sezon ilk hedef olarak belirlenen Wiltord'u almak için her türlü yola başvuran yöneticiler Kleberson için 5 Milyon Euro + Wiltord'u istedi. Lyon'lu Yöneticiler Değerlendirmeye Aldı Lyon'lu yöneticiler bu teklifi değerlendirmeye aldı. Bu sezon kontratı bitecek olan Wiltord'un 1 yıllık opsiyonu var geçtiğimiz sezon Wiltord Arsenal'den Lyon'a gelmişti.Fransa liginin köklü klubü O.Marsilya'da Wiltord'un peşine düştü Kaynak:Fotospor |
mavuba ofansif orta saha olması lazım arsenalde peşine düştüğüne görer iyidir wiltord kesinlşkle faydalı olacaktır. |
Türkiye`de Saat: 05:41 . |