![]() |
Tigana 3 yıl daha Beşiktaş'ta Beşiktaş, Tigana ile anlaşmaya vardı. İşte perde arkası gelişmeler; http://www.bjkhaber.net/thumbnail.ph...1.jpg&maxw=350 Teknik Diröktör Jean Tigana, Fenerbahçe maçı sonrası Lig Tv muhabiri Ömer Güvenç'le yaptığı röpörtajda "Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağım önümüzdeki günlerde belli olacak "demişti. Bu röpörtajı hastanede izleyen Başkan Yıldırım Demirören hemen telefona sarıldı ve Tigana'yı aradı. Demirören, Tigana'yı önce tebrik etti ardından da " Röpörtajınızı izledim.Hiç merak etmeyin maddi ve manevi size her türlü desteği vereceğiz.İstediğiniz kadroyu kuracağız.Sizinle uzun yıllar çalışmak istiyoruz "dedi. Tigana da buna yanıt olarak " Benim hedeflerim büyük.İstediğim şartlar oluşursa neden olmasın " diye karşılık verdi. Futbol şube sorumlusu Kıvanç Oktay'da 27 – 02 2006 pazartesi sabahı Tigana ile bir araya geldi.Oktay - Fransız teknik adamla her konuda anlaşmaya vardı ve taraflar el sıkıştı.Tigana'nın önümüzdeki 3 yıl Beşiktaş'ta teknik direktörlük yapacağı açıklandı. |
yapıp yapmayacağı kesin değil arkadaşlar istediklerimi yaparsanız kalıcam demiş. yani tigana nın kalması kesin değil. |
insallah kalir egeryönetimin söz verdii gibi tüm isteklerini yerine getirebilirse besiktasimiz gelecekte cok iyi yerlere gelr |
anlasma imzalanmadı daha... cek cumhuriyeti macı için gittigi izmir de otel lobisinde basında yazanlar dogru diil demiş daha imza atmadım isteklerimi sundum kalıp kalmayacagım buna baglı demiş |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hayırlı olsun gerçekten bu adam bizim ve türk futbolu için büyük bir şans |
o besiktasimiza faydali olacaktir bence ondan kalsin diyorum |
Kalsin Da İmza Atmiyomus YÖnetİmİnde Sabrİ Tasiyomus Mus Da Musss |
Tigananın mutlaka kalması lazım.Takımın yeniden yapılanması için mutlak surette gerekli.Takımdaki birkaç yetersiz ismin yerine alınacak genç ve kaliteli isimler ve Tümer Sergen gibi tecrübelilerle bu takım uçar inşallah. |
Türkiye`de Saat: 13:53 . |
Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2