![]() |
Sempati Duyduğunuz Diğer Kulübler Arkadaşlar avrupada sempati duyduğunuz diğer kulubleri belirtiyoruz, nedenleri ile.. |
Hertha Berlin, cünkü ildirayi cok beyeniyorum ManU, maclari seyredince zevk aliyorum |
İnter,Juventus,Barcelona,Liverpool ve dier siyah-beyazı kullananlar |
LiverPooooooooooooooooooooollllllll... FoRzA LiVeRPooL... nedeni ise...Tarftarlari |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Evet arkadaşlar dahasını bekliyorum cevablarınızın... Bir Herta Berlin, Bir Manchester United çıktı.. Daha Dahaaaa.... Bende cevabımı yazıyım: PAOK Thessaloniki (Öncelikle, Türkiye'den Yunanistan'a göç eden Beşiktaş'lı Rum'ların tuttuğu bir takım olduğu için, ikinci olarak renkleri Siyah ve Beyaz, üçüncüsü amblemleri çift kartal başlı, dördüncüsü bir taraftar grubunun amblemleri tıpkı bizim ÇARŞI'nın A'sından. http://img81.imageshack.us/img81/3793/paokntoy7wp.jpg http://img114.imageshack.us/img114/3905/paoklogo0dh.jpg |
ARSENAL we shall win we shall winn oHHh we shall winn!! taraftarı bOLE DIO! |
Sanırım öncelik İngiliz takımlarına daha sempati duyuyoruz... |
real madrid (taraftarını seviyorum) (tabi bizimikadar iii olamaz) bayer munih (futbolunu seviyorum) ç.rizespor(çünkü rizeliyim) |
liverpol u severim. |
Romayı çok seviyorum.(Totti faktörü) |
ben milan i begenyorum cunku shevshenko var |
Fiorentina ve Barcelona Fiorentina yi batistuta zamanindan beri tutarim, terimden sona isler karismisti o baska simdi tekrar yoldalar Toni super bi golcu. Barcelona = Ronaldinho baska bisey demek lazim mi??? |
Inter,Liverpool,Barcelona vs. |
barça gerisi yalan |
ATLETİCO MADRİD (ATEŞLİ TARAFTARI) |
Küçüklüğümden beri Arsenale karsı bi sempati duyuyorum bilmiyorum neden valla ama bu aralar Henry faktörü beni baglıo onnara ama kücüklüğümde tutmamın sebebini bilmiom valla:D |
tabikide romaaaaaaaaa çünkü lazio gibi ırkçılık yapıp zenci futbolcu transfer yapmamazlık yapmıyolar. ayrıca totti cassano ve chivu dur. bana roma yı sevdiren. ingiltere de everton çünkü dar bi kadroya sahip olmalarına rağmen çok başarılı sonuçlar alıyolar. tam bi takım ispanya da BARCELONA .çünkü hayatımda en sevdiim futbolcular bu klüpte yetişti puyol ve xavi |
tabiki milan f5 e her macta 4 atıyo :D ve Lyon o kadroya ragmen bu basarılar ( psv yi unutmamak gerek son yılların en iyi takımı bence ;) ) |
AC Milan, Schalke 04 |
BaRCeLoNa (1.nedeni RonaLdiNHo 2. nedeni O devasa stat 3. nedeni de Taraftarı Bizim kadar olamasalarda karşı takımları etki altına alabiliyorLar |
O.Lyon-Liverpool |
Juventus Michael PLATİNİ'den, Napoli Diego Armando MARADONA'dan, Real Madrid Hugo Sanchez, Gordillo, Butregueno'dan, |
newcastle...barcelona schalke inter lyon ve fenere kim 5 den fazla attiysa |
roma milan ve lyon roma=totti ve mancini milan=kaka ve sheva lyon=juninho pernambucano |
walla herkesin en az 2 avrupa takimi var burada cok ilginc |
Türkiye`de Saat: 12:34 . |