![]() |
ÇARŞI'da en sevdiğiniz kişi???? Arkadaşlar mükemmel ortamımızda en sevdiğiniz abilerimizi yazalım... Ve neden, niçin seviyorsunuz sorusunada cevap verebilirseniz sevinirim... Bilahare en çok oyu alan abimize bildiricez.... Heee Optik Abi hariç ona göre, anket başlamadan biter soraaaa. Boyle bir soru olamaz biliyoruz. Onlar TEK vucut Tek bilek Tek ruh tek Can.. HEPSİNİ HEPSİNİ HEPNİZİ BÜTÜNÜYLE ÇARŞIYI YANİ SİZLERİ SEVİYORUZ lakin yinede içlerinde EN diyebileceğimiz birileri vardır. ALAYINA İSYAN, ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ!!! |
zaten alenden baskasini tanimam |
Koskoca BEŞİKTAŞ çarşı değildir.Bu klubün 25.000.000 taraftarı var 3 milyonu istanbuldaysa 22 milyonu anadoluda dar kapsamlı anket yapmayında anadoludaki bizlerde katılalım.SAYGILAR.. |
Alıntı:
|
Alone Wolf ve Titi, eleştiriyi bırakalımda oylamaya katılalım, katılmak istemeyende katılmaz saygı duyarız... Ama eleştirmeyelim.. Ben kendi kendimi eleştirdim zaten.. O eleştiri, eleştirilerin en büyüğü... Bu arada dar kapsamlı anket yapmayında anadoludaki bizlerde katılalım diyorsun... Oldu, bütün gruplarımızın başkanlarınıda koysaydık... Bi fb'li, bi gs'li, bi texas'lı, bi tatanga, bi kafkaf Bilkentli, Academy, Saint Benoit'li, Asya Kartallarını vs... tanımaz.. Konu açtık, ÇARŞI'ysa ÇARŞI... Bundan ötesi zaten olmamalı, gruplaşma olayı kalksa tribünde daha mükkemmel olucak bunu biliyorsun... ALAYINA İSYAN, ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ A.Q. |
Ben en cok Alen ile Ayhan abiyi seviyorum, ikisi ilede tanismisligim var, kafa dengiler. |
walla ben alen abiden başkasını tanımıorum oylamaya katılamadım ama sonuç ortada...alen markaryan tabi kii... |
walla ben alen abiden başkasını tanımıorum oylamaya katılamadım ama sonuç ortada...alen markaryan tabi kii... |
reklama gerek yok hepsi güzel insan |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnn aaaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii(SORUNUN SORULMASI BİLE AYIP))) |
Türkiye`de Saat: 10:16 . |