![]() |
30 milyon dolar aranıyor ! Beşikta Başkanı Yıldırım Demirören,futbolcular ve teknik heyetin alacakları ile gerçekleştirilecek transferler için kaynak arayışına başladı. Başkan Demirören,Ankaragücü galibiyetinin sevincini yaşarken,futbolcular ve teknik heyetin alacakları ile takıma yapılacak yeni transferler için 30 milyon dolar bulmak için harekete geçti.Demirören,in yönetimdeki arkadaşlarına,"Takım ligde üçünce sıraya yükseldi.Bu hepimizi mutlu etti.Ancak para dopingi de yapmamız şart"dediği öğrenildi. Bu görev hepimizin Demirören'in yönetim kurulu üyelerinen ellerini taşın ltına sokmalarını istediği ve bu parayı bulabilmek için yoğun çaba sarfettiği bildirildi. |
cebinizden verin, klüp adına borç almak ve klübe borç vermekle bu iş olmaz. klübü bu hallere düşmesine tek sebep sizsiniz. |
Valla bir baskan bir de murat aksu para veriomus biraz da diğerleri tasın altına elini soksun öle kameralar karsısında yönetici olunmuo.. |
Pamuk eller ceplere !! |
bende 30 kurus var istermisiniz? |
Beşiktaş'ı bunlar bu hale getirdi. Utanmadan bir de 3. olduk diye prim verecekler. Şampiyon olmadan tek kuruş fazla para vermeyeceksin futbolcuya. İki senelik rezilliklerin hesabını versinler önce. |
yanı lıgın 10. haftasında hawlu atar olduk bole yonetım ıstemıorz nerde lıderlık ıcın kapısan besıktas eger bole olmassa seneyede lıgde kalmak ııcn prım werırler mahalle takımı deıl bu ya nedır anlamadım! |
Insallah parayi denklestirirler. Ne diyim. Ben bu büyük camiayi bu halde de mi görecektim? |
2 senedir işe yaramaz topçularla doldurursan takımı olmaz tabi para. bari bu sefer rahat bırakın tiganayı da doğru dürüst oyuncular alsın. karışmayın ulan tiganaya! |
önüne gelen her capulcuyu alırsan olucagı budur.borcları ödeyin defolun gidin |
Türkiye`de Saat: 04:29 . |