![]() |
Besiktasimizin 2006-2007 Kadrosu Evet Beyler bana 25 kisilik kadroyu verin bakalim, kiraliklar nolcak? kimin sozlesmesi bitiyor, kim kalsin, hepsini soyleyn bakalim ve ilk onbir nasil olmali |
--------------------Cordoba---------------------- --Geremi---İbrahim Toroman--Gökhan Zan--Atouba--- Mehmet Topuz--------Muvuba--------------İ.Akın--- -------------------Kleberson----------------------- ------------Wiltord-------------------Gökhan Güleç (Kanoute,Cİsse)----------------------(Mehmet Batdal) Yedekler Mehmet Batdal Burak Sergen Koray Bobo Caner Muhammet Demirci(Şimdiden kadroya alınırsa çocuk büyüdüğünde atmosfere alışık olur :) ) |
CORDOBA RAMAZAN İ.TORAMAN G.ZAN ÇAĞDAŞ KORAY M.SEDEF İ.AKIN A.GÜNEŞ KLEBERSON G.GÜLEÇ VOLKAN M.DOĞAN TAKIMDA KALMALI CİSSE,WİLTORD,KANOUTE DEN BİRİ DEFANSA ve ORTA SAHAYA KALİTELİ YABANCI ALINMALI |
cordoba i.toroman g.zan song mendyserhat geremi zokora i.akın wiltord kanouté |
cordoba-volkan-altyapıdan i.toraman-gökhan zan-koray-yabancı(göbek)-yabancı(solbek)-yabancı(sağbek)-aydın-altyapıdan kleberson-okan-aligüneş-i.akın-m.sedef-riquelme(veya onun gibi biri)-yabancı(defansifortasaha)-m.topuz-altyapıdan 2tane g.güleç-bobo-deli bir yabancı forvet-altyapıdan |
Beni Alsinlar ya dagitirdim ortaligi... |
Türkiye`de Saat: 07:04 . |