![]() |
CLub Brugge Maçına geLenLer buraya... Arkadaşlar ben yeni açıktayım ya siz..? |
biz hep ordayız zaten ben sezon sonuna kadar ama:):) |
maçları mabedimizden izleyenlere imreniyorum iyi seyirler ve takımımıza bol şanslar. |
Alıntı:
teşekkürler kardeşim saolasın senide bekleriz... |
YENİ AÇIK 2. KAT KAPALIYA YAKIN, FORMA : KARTALİZMA!!! |
[quote=Jcole;179233]YENİ AÇIK 2. KAT KAPALIYA YAKIN, FORMA : KARTALİZMA!!![/quo aynı yerdeyim bende....ama numaralıya yakın tarafta..:cool: |
[quote=onurgulcemal;179238] Alıntı:
Ben 100. yılda yeni açık kapalıya yakında oturdum tüm sezon. Bursa maçında dedim, dur bakalım yiicek mi?? ilk yarı ümidim biraz kırılsa da, 2. yarı "ohhhh" dedim. O yüzden artık ordayım :D |
valla alemsin ne diyeyim sana..:D :D |
kapalı üstte olacam o maçta |
bende kapalı salonda evde yani :) |
KOSKOCA BEŞİKTAŞ FORUMUMUZDA MACA GELENLER BU KADAR MI ARKADAŞLAR YAW...? |
abi akşam olsun hele ozaman talep olur ;) |
o da güzel....:D :D :D |
maça gidenlere şimdiden iyi seyirler.orda olmak isterdim ama şartlar el vermiyo. |
1800 km uzakta evimde izleyecem , ama ruhum orda olacak kesinlikle |
TV nin basinda koltukta ama Ruhum orda ... :D |
Alıntı:
|
Ruhum Orda Olucak... |
Alıntı:
hepberaber buluşalım o zaman yaa gelenler belli herhalde... |
kapalı üst herzaman ordayım zaten;) |
bizim elemanlarla kapalı alttayız inş. bi aksilik olmassa . |
Ruhumuz Orada Olacak !!! |
Yeni Açık kapalı Tirübün tarafında |
kapali alt orta herkes ustune dusen gorevi yapsin |
Ah ah bu maçta kapalı altta her zamanki yerimde olmak vardıya ama muğladayız maalesef:(:(:(:(:(:( |
bu kadar la kalmamalı başka kimse yok mu yaw...:cool: |
|
ARKADAŞLAR BU AKŞAM SAĞLAM BAĞIRALIM....!!! |
"UCFK YOU BALABAN" DİYE YERİ GÖĞÜ İNLETİCEM... ASLINDA SIRF ONA OYNASA SEYİRCİ... 30 DAK. ÖÖÖLE BAARSAK, ADAMI BOĞSAK... HAHAHAHAHA |
Alıntı:
illa ki bagırırız ona..bize tarihte tek başına kim beş atmışki bu adam atsınn Allah'ın cLup:D :D :D 'lüsü... |
ben manisa dan tottenham maçına gelmiştim. yol tam 11 saat sürdü. o inönü de izlediğim ilk maçtı ama son olmayacak. kalbimiz sizinle... |
Alıntı:
|
Alıntı:
hocam valla hatırlayamadım..:confused: |
Alıntı:
teşekkür ederim yine bekleriz İnönüye... |
Alıntı:
|
valla arkadaslar cok sanslisiniz.....insallah bir gün bana da nasip olur inönüde bikerecik bile olsa 'kartal gol gol gol ' diye bagirmak.......:( :( bedenim tv önünde olacak ama ruhum inönüde...... |
şu inonuye bu sezon gelmeyi o kadar çok istiyorum ki şu an para biriktiyorum gelecem ama kafaya koydum bai yae inonuyu görmeden bitirmem bu sezonu...bu akşam inşallah sevinerek buraya msjlar yazıcas yüce ALLAH'IM Türklerin yanında olsun... |
Amin arkadasim Amin insallah Besiktasimiz allinin akiyla ayrilacak mactan... Leverkusen macinda olacagim bende kafaya koydum yenilsekte yensekte... |
Allahımıza bin şükür bu maçtan galibiyetle ayrıldık giden arkadaşlar sesinize sağlık gene muhteşem bir destek vardı |
Türkiye`de Saat: 12:37 . |