![]() |
art of football'u ben de duymuştum ama inşallah bahsettiği futbolcu serhat değildir. istemiyorum bu adamı. takımda yedek kaldı diye sorun çıkarıyor gitmek istiyor. bizde o bölgede oynayan burak var ali tandoğan da gerçek yerine döndü iyi form tuttu. bunlar varken gidip serhatı almak çok yanlış olur. takımda hiç olmadık yere problem oluşturur. üstelik eski ezik. umarım nihat ya da nuri şahindir bu bahsettiği kişi. |
hayır bu kişi serhat akın arkdaşlar ben bizzat sordum ayrıca serhat çokta iyi bir Beşiktaşlı olduğunu biliyorum |
Alıntı:
|
dua ediyorum ki serhat degildir.. insallah nihat'tir.. |
Alıntı:
|
inşallah nihattır |
beyler bu isim nihatttttttttt |
Alıntı:
|
ya sole bı dusununce lejyonerlerımızden takımımıza yararlı olacak ısımlerı kanat adamı lasım bıze bıde ön libero kanat adamı olarak bı hamıt war bı serhat shcalke hamıtın performansını artırabılmek ıcın halılı aldılar bu sene yanı hamıtı satmayı dusunmuolar nıhat artık kanat oyuncu dııl forwet oynuo oda dııl gerıye bı tek serhat kalıo onunda belcıkada mutsuz oldugunu we takımdan ayrılmak ıstedıgını ayrıca teknık dırektorununde takımda serhatııstememesınıde dusunursek bu ısım serhat on lıbero olarakta nurı war ama dortmundun onu satacagını sanmıorum gecen sene chelsea bıle ıstemıstı wermemıslerdı yanı gerıye bıtek serhat akın kalıo arkadaslar |
Allahim gene mi ezik geliyor,ya birakin su ikinci el adamlari.Avrupanin 3.sinif takiminda bile oynamiyor bizde ne isi var!!! |
Türkiye`de Saat: 06:18 . |