![]() |
Alıntı:
1- o kapak lafı sadece o arkadaşa söylenmiş bir laftır, kapak olayını açan o, herkes niye üstüne alınıyor ki??? 2-Brugge maçının hakemi 6-7 dakika önce düdükten sonra vurdu diye Brugge'lü ye(sanırım Balaban'dı) sarıyı gösterdi. Buna rağmen o Akın topa vuruyorsa, GERİZEKALIDIR!. Ben Akın'ı top kaybetti, kontrol edemedi, boş adam varken 35 mt. vurdu diye eleştirmiyorum,dikkatinizi çekerim. Aslında Akın'ın futbolculuğunun eleştirilecek yönleri yok mu? çokça. En basiti, biz tribünden bağırıyoruz, Rico arayı görecek "kaç araya kaç" diye, adam çizgiye yapıştı,girmiyor içeri!!! Bu konuları yazmıyorum, çünkü futbol ulemaları çok olduğu için,polemik çıkıyor. AMA EĞER PROFESYONEL BİR OYUNCUYSAN VE BJK'DE OYNUYORSAN, SENİN 2 MAÇTA DA TAKIMI 10 KİŞİ BIRAKMAYA HAKKIN YOK! GOLE GİDEN ADAMI DÜŞÜR, CANIMI YE!! AMA BÖYLE SALAKLIKLAR YAPARSAN, BEN DE OYUNDAN ÇIKARKEN "MORON" DA DERİM "EMBESİL "DE DERİM "GERİZEKALI" DA DERİM. BUNLAR PSİKOLOJİDE GEÇEN TERİMLERDİR, TIBBİ TERİMDİR YANİ,AŞAĞILAMA İÇERMEZ,TEŞHİSTİR.!!! |
Ayrıca kapak olayı için alıntı da yapmışım... Herkes niye o adamın kapak lafına takmadı da benimkine takıldınız... Hahahahaha... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kapak olayını bu kadar üstüne alınmana da şaşırdım. Sana söylenmemiş bir laf, direk lafı söyleyenden alıntı yaptım zaten. Ve hatta SANANE!!!Bu o lafı söyleyenle benim aramda. Genelleme de yapmadım, demek ki okumuyor musun yazılanları yahu!! Yada aklıma şu geliyor, polemik yaratmaya yer arıyorsun. Bir de sorum var üstüne : Tribünde olsaydın o maç, Runje'ye destek mi olurdun?küfür mü ederdin??? |
Alıntı:
|
walla arkadaşlar allah sonumuzu hayır etsin,bu sene şansımız vardı da 3. sıradayız rakipler de kötü,futbolun kalitesi düşük,ama geçen seneye göre daha iyi bi takımımız var ve UYUM SORUNUnu aşmak üzereyiz:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
GÜZEL KARDEŞİM, YAZDIĞIMI OKUMUYORSUN VE OKUMADAN CEVAP VERİYORSUN. BENİM PROBLEMİM BU AMA SEN ANLAMIYORSUN! İ.AKIN'IN BİR BAŞKA TÜRLÜSÜSÜN!! |
Alıntı:
Üzgünüm kardeşim ama biz şehir insanıyız, köylerde ne konuşulur ilgilenmem ama biz buna okuyup öğrenmek deriz. Beşiktaş bu büyük şehrin en güzel semtinin takımıdır. Bilgisizliği ve kültürsüzlüğü kaldırmaz, okursun öğrenirsin gelirsin. Ha, anlamıyorsan da anlatırız bu şekilde... |
Alıntı:
|
Alıntı:
İşte İ.Akın seviyesi... tebrikler, ispat etmeme yardımcı oldun... |
Alıntı:
|
Alıntı:
seni oplara modlara havale ediyorum... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgili modlar ve arkadaşlar, birbirimize bu şekilde "posta" koymaya kalkacaksak, bunun sonu bizi iyiye götürmez. Lütfen bu şekilde yapıcı olmayan ve direk şahıslara yönelik eylemlerden kaçınalım. Sürgün müsün İ.Mansız mısın neysen sende, böyle posta koymuş tavırlarla takılma, Tillahını çekerim, neye uğradığını şaşırırsın!!! |
Alıntı:
Sen ne akıllı bı adamsın oyle , ama lafını bıl bıraz alırlar senın aklını. senı bu forumda adam yerıne koyupta fıkırlerını yazılarını okuyup sana cevap verdıım ıcın kendıme kızıyorum su yazdıgına bak da ne kadar haddını bılmez bi ukala oldugunu dusun. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
üff be bizim burda ne dediğimiz yönetimin umrunda değil 2 hafta daha bekleyin hatta yarından sora 1 hafta kalcak görcenız hersyı olan olacak bekleyın bıraz alla alla sankı dediklerimiz klup tarafından ilgiyle izlenıo..ne desek boş |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
5 dk. önce aynısını yapan adam kart yiyor, bu ona dahi aldırmadan aynı hatayı yapıyor. Bunun izahı olmaz ve bunu yapan adam profesyonel futbolcu değil, gerizekalı futbolcudur. Dedim yine derim!! Siz demezsiniz ayrı, ama bu kadar bariz olay için, tepkisiz kalmanıza akıl sır ermiyor... 1 de değil yahu 2 maç!!! Şimdi ne oldu?? Belki de en gerekli olan Ankara deplasmanında yok işte!!! Sadece burada değil, Leverkusen de de yok!! Ben bilmiyor muyum İ.Akın'ın futbolculuğunu ve gerekliliğini, ama anlayan beri gelmiyor ki!!! Sezonun en mühim maçlarından 2 tanesinde herif sırf aptallığı yüzünden takımı yanlız bırakıyor! Ama siz buna eywallah dersiniz, ben demem arkadaş! Bu takımın futbolcusu bunlara dikkat edecek bilecek!! |
bu sene biz iyi değil rakipler kötüü |
Alıntı:
çok geniş alan bulucağından etkili olacak diye düşünüyodum. ama salak gerizekalı falan nasıl dersin anlamıyorum.runje kleberson okadar hata yapıyor delgado geldi geleli hiç birşey yapmadı onlara söyleyin biraz.tigana bu takımı 13 hafta yedi bitirdi ses çıkarmadınız. |
Alıntı:
|
ya bırakın artık tiganayla ugrasmayı rahat bırakın bizar bu takım daha yeni hada cok genc bu takımın yapacagı cok buyuk işler var yeterki rahat bırakılsın hep destek tam destk tigana |
Alıntı:
|
peki burada ona gerizekalı demem, ama tribünde zaten o çıkış tüneline girerken yüzüne baka baka söyledim, umarım bir işe yarar!!! |
Alıntı:
|
Aslinda burada goz ardi edilen birsey var o da Anadolu takimlarinin buyuk basarisi ve ligin cekismeli hale gelmesi. Zenga'li Gaziantep, Yanal'li Manisa, Kocaman'li Ankaraspor, Yusuf'lu Denizlispor, Ceyhun onderliginde Ankaragucu buyuk cikis yakaladilar, gecen seneki basarisinin da ustune cikan bir Kayseri var ve artik kimse buyuklerden korkmuyor ve kora kor savasiyor, fark bu. Yoksa biz kotu olabiliriz, ama gecen sene neredeyse rekor puanla sampiyon olan GS takiminda neredeyse hicbirsey degistirmedi ama onlar da ayni durumda. Onurun dedigi herseye katiliyorum, kadro genc ve cok yeni, bu seneyi gecis yili olarak gormeliyiz ve sabirli olmaliyiz, tabii rakiplerimizin de puan kaybetmesi ve sampiyonluk yarisinda olmamiz bizim icin guzel birsey ve bu guzel ortami bu tur topiclerle kirletmek gereksiz bence. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Gozlerim yasardi hakikaten, cok guzel belirtmissin. |
Türkiye`de Saat: 08:00 . |