![]() |
Alıntı:
çok geniş alan bulucağından etkili olacak diye düşünüyodum. ama salak gerizekalı falan nasıl dersin anlamıyorum.runje kleberson okadar hata yapıyor delgado geldi geleli hiç birşey yapmadı onlara söyleyin biraz.tigana bu takımı 13 hafta yedi bitirdi ses çıkarmadınız. |
Alıntı:
|
ya bırakın artık tiganayla ugrasmayı rahat bırakın bizar bu takım daha yeni hada cok genc bu takımın yapacagı cok buyuk işler var yeterki rahat bırakılsın hep destek tam destk tigana |
Alıntı:
|
peki burada ona gerizekalı demem, ama tribünde zaten o çıkış tüneline girerken yüzüne baka baka söyledim, umarım bir işe yarar!!! |
Alıntı:
|
Aslinda burada goz ardi edilen birsey var o da Anadolu takimlarinin buyuk basarisi ve ligin cekismeli hale gelmesi. Zenga'li Gaziantep, Yanal'li Manisa, Kocaman'li Ankaraspor, Yusuf'lu Denizlispor, Ceyhun onderliginde Ankaragucu buyuk cikis yakaladilar, gecen seneki basarisinin da ustune cikan bir Kayseri var ve artik kimse buyuklerden korkmuyor ve kora kor savasiyor, fark bu. Yoksa biz kotu olabiliriz, ama gecen sene neredeyse rekor puanla sampiyon olan GS takiminda neredeyse hicbirsey degistirmedi ama onlar da ayni durumda. Onurun dedigi herseye katiliyorum, kadro genc ve cok yeni, bu seneyi gecis yili olarak gormeliyiz ve sabirli olmaliyiz, tabii rakiplerimizin de puan kaybetmesi ve sampiyonluk yarisinda olmamiz bizim icin guzel birsey ve bu guzel ortami bu tur topiclerle kirletmek gereksiz bence. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Gozlerim yasardi hakikaten, cok guzel belirtmissin. |
Türkiye`de Saat: 17:41 . |