![]() |
BeşiktaşK mı AŞK mı? Arkadaşlar; şunu öğrenmek istiyorum .. Beşiktaş için sevgilisiyle tartışan veya kavga eden arkadaşım var mı? |
ben herikisi arasinda ayir yapmam.. |
sevgilimde beşiktaşlı sorun olmuyo arkadaşlar herkese tavsiye ederim. :) |
eşim gs lıydi ben onu bjk li yaptım. şimdi benden daha fanatik. tabii ki beşiktaşlılığın ne olduğunu ona anlattım ve şimdi takımdan onur duyuyor. bir de başarımız olsa. |
eşim gs lıydi ben onu bjk li yaptım. şimdi benden daha fanatik. tabii ki beşiktaşlılığın ne olduğunu ona anlattım ve şimdi takımdan onur duyuyor. bir de başarımız olsa. |
sevgilimle yemeğe çıktık o günnde bjk dinamo kiev maçı vardı . sevgilimle tam romantik dakikalara giriyoduk. bjk 2 -1 galip benimde içim rahat . nası olsa aldık maçı die. o kadar romantik olmaya başladık ki iş öpüşmeye varıyodu ki nouma öle bi gol attı . tam öperken gol die zıpladım ve ağlamaya başladım. sonuçta golü atan nouma şapka çıkacak bi gol. işte sevgilim o an bana tokatı bastı ve beni terketti. ama nouma için değer be. sonuçta sevgilimin gönlünü aldım arkadaşlar |
Walla benim arkada$im fenerli bir turlu bjk yapamiyorum lutfen bana bir care bulun ama onu cok sewiyorum peki bjk li nasil yaparim.???---ayrilmak istemem |
efet hemde coook tartısdım dogum gununde kongre vardı onu takip ediodum uyus oldu.h.sonları maca gidiodum uyus oluodu.msnde nikclerim Bjk üstüneymıs uyus oluolar :) masamda fotosu yokmus neden duvarda BJK posterleri varmıs :) en sonunda ayrıldık ama sölüorus anlamıolar ki İlk aşkım Beşiktaşşş ım :) dişi kartall lasım :) |
Çok güzel cevablar geliyo... Demekki benim gibi bikaç arkadaşta (alo1903)'de kavgalı olmuş.. Bilirsiniz kızları, genelleme olarak söylemiyorum ama bana denk gelen klasiklerden birisi; klasik bir soru sorarlar, biz erkek milleti deli olur.. Beni ne kadar çok seviyorsun, beni şundan bundan çok seviyormusun.. Benmi ailenmi vs.... Bi keresinde de benimi daha çok seviyorsun, BEŞİKTAŞ'ımı diye bi soru yöneltti. Bende hiç aksamadan TABİKİ BEŞİKTAŞ demiştim ve olanlar olmuştu.. Yinede değer.. BEŞİKTAŞ'ım için hiç bişiye gelemez, ikinci planda bırakamazdım... Terkedilceksek terkedilirdik.. Varsa yokum BEŞİKTAŞ. BİRGÜN HEPİMİZ TOPRAĞA GİRECEZ... BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK, BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEZ... ALAYINA İSYAN, ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ!!! |
Türkiye`de Saat: 00:25 . |