![]() |
Alen Markaryan: "Umarım Bursasporlu taraftarlarla karşılaşmayız" Yıldız Üniversitesi'ndeki panele katılan Beşiktaş tribün lideri Alen Markaryan, Bursasporlu taraftarla yaşadıkları atışmaya değindi. Bursaspor taraftarlarıyla yaşadıkları sorunla ilgili bir soruya Markaryan, ''Bursa taraftarı olaylara farklı bakıyor. Mantıklı yanaşsalardı, Beşiktaş taraftarını karşılarına almazlardı. Kendileri Çaykur Rizespor'u yenemedikten sonra, Beşiktaş niye yenemedi diye bizi karşılarına aldılar. İnşallah bizi Bursa'ya götürmezler, onlar da buraya gelmez. Çünkü çok kötü şeyler olur gibi gözüküyor'' şeklinde konuştu. KAYNAK:bjkhaber.net |
Aynen katılıyorum alene çok şeyler olacak çok |
ya bursa taraftarı anca atıp tutar ıs ıcraatta bıtıo! |
Beyler bursalılar çok bilendi çarşı ve bütün beşiktaş camiasının buna sessiz kalmaması gerekiyor..Biz Bursa dayız olanları daha iyi görüyoruz..Beşiktaşımızı yalnız bırakmayız...Ama bize de destek olunmalı...Biz Burada yeterince uğraşıyoruz zaten bu ..... larla |
dünya yerinden oynar diye başlar, hayat sensinden çıkarız, dert ettiğiniz şeye bak.. :cool: |
ya arkadaşlar bursa da kim ya biz niye ikinci lig takımıyla muatap oluyoruz onlar gitsin altay antalya gibi rakipleriyle atışsın meydan vermeyin şuna kendileri konuşsun kendileri dinlesin |
bırakalım bu kolpa bursa taraftarını. neymiş BEŞİKTAŞ ımız rize ye bilerek yenilmiş. kardeşim siz bilmiyomusunuz "ELİN ..K..LE GERDEĞE GİRİLMEZ" lafını koca sezon nerdeydiniz. |
önce altayı nası düşürdüklerinii acıklasınlaar yemyeşilllll bursanınnnnnn bembeyazzzzzzz oglannnnnlarııııııı texsasmıs :) bu kovboylardan cok gay guy cıkıo :) |
fatih ürek başkan bursaspor şampiyon. HEHEHEHEHEHEEEEE |
Aslinda Tuttum Bu Fatİh Ürek Olayini.gÜzel Bİr Pankart Olur:) |
tarihleri şaibeyle dolu olanlar 103 yıllık çınara laf edemez |
çıksınlarda bi gelsinler bakalım:mad: |
bursa lılarda kafayı iyiden iyiye yemişler uğraşacak başka takımmı kalmadı ulaan bizlen uğraşmak akla zarar dır. |
adamların zoru Beşiktaşımızla...yaw gidin kendi ayarınızdaki takımlarla uğraşın...BEŞİKTAŞ size büyük gelir hem de çok büyük gelir...Bizim burada bursaspor ile BEŞİKTAŞ'ı kıyaslamamız bile BEŞİKTAŞ'a hakaret etmek anlamına gelir.Kim bu bursa yaw... |
raht olun beyler bize kımse kafa tutamaz isterlerse tutsunlar o kafalarını keseriz herkese ibret olur beşiktas taraftarınında kuru gürültüye papuc bırakamayacaklarını görürler... |
Arkadaşlar gerçekten bu bursa çok olmaya başladı.Beşiktaş lılara saldırması yada beşiktaş bayragı yakması,Bursa stadındna hiçbir beşiktaşlının sağ olarak cıkmayacagını lanse ettiler ve daha da ileri gidip arkadaşlarımız inönüye gelip beşiktaş'a karşı maç izleyeceklerini bile iddaa ediyorlar.Bence taraftarının bi çogu cocuk başka hiç bir şey deil.Gelsinler görsünler bakalım BEŞİKTAŞ a laf atmak neymiş gelsin görsünler bakalım adam nasıl rezil edilirmiş UMARIM NOUMA gibi bi adam alırız da Bursada gaybursalıların yeni kocası olur.!! |
Bursa Beyler ben işin içinden yani Bursadan biri olarak bu konuyu biraz açayım dedim.Bursada bir söz vardı hükümet düşer bursa düşmez diye tabii takım düşünce bursa şoka girdi buna kimse inanamadı.Bir sorumlu aradılar beşiktaşa sarıldılar yani anlayacağınız günah keçisi beşiktaş oldu.Yönetim teknik kadro taraftar hatalarını yüklediler beşiktaşın sırtına,biliyorsunuz yakın zamanda beşiktaş inegöl maçı oynandı.Beşiktaş yönetimi maçı bursada oynamak istememiş gerilim olmasın diye onun için inegölde balçıkta oynandı.Yok neymiş beşiktaş bursaya gelmekten korkmuş inegöle gelirken korkudan çevre yolunu kullanmış biz işin içinde olduğumuz için bu dedikoduların içinde yaşıyoruz.Bunun üstüne birde Alen in açıklaması iyice beşiktaş taraftarına korkak damgası vuruldu.Beyler bursada hiç azımsanmayacak beşiktaş taraftarı var ben bunu yüzüncü yılda gözlerimle gördüm 1.300.000 nufuslu şehirde bütün caddeler tıkandı sanki istanbulun bir semti gibiydi.Önümüzdeki yıl ilk maçda bursada gövde gösterisi yapmamız lazım biz bursalı beşiktaşlılar maça gideriz ama çarşı gelmezse karizma çok kötü çizilir.Sadece kendinizi düşünmeyin senede bir sefer maça geleceksiniz ama biz bu şehirde yaşıyoruz bizle dalga geçmelerine izin vermeyin hepinizi bursaya bekliyoruz. |
Abicim Futbolu iyice Canavarlaştiryoruz Birakin ya Kimse Bişi Yapamaz Hacli Seferimi Osmanli cikarmasimi Biz Takimimizin Şampiyon olmasini istiyoruz birilerinin ölmesini degil. Bursa li 1 2kac insan densizlik yapmiş olabilir ama bizdende cikip yok siz görürsünüz gelirsek kötü olur bu Yakişmaz abi bize Biz Beşiktaşliyiz Takimimizi Savunur Koruruz ancak Öyle Ne bu Yok Geliriz .... Yok Gelince ... Yapariz. Allah Aşkına Nereye Gidiyoruz. Çarşı Gider Paşa Paşa Maci izler Beşiktaşın Diger Gruplarida Taraftarlarida izler Kurban Olayim Ne Yapıyorsunuz Siz Beşiktaşimiza Kimlerle Rakipiz biz ya? Uyanin Artık Arkadaşlar Biz Beşiktaş in Bursa Kim Antep Kim? Fenere Gs Ye ne olduda 2 3 gömlek Aşagidaki hatta cehennemin dibindeki Yaratiklar ile Ugraşiyoruz!! |
Alıntı:
|
Bursa Bu Sezon Büyük Bir Olaslikla Lige çikacaktir Bursaya Antalyalilarda Kiciktir Her Gelişlerinde Dayak Yiyip Giderler Ama Ben Beşiktaşin Böylev Olaylara Karişmasini Istemem çünkü Medya Biliyosunuz Beşiktaşa Karşi çok Acimasiz Davranabiliyor Bir Biçaklanma Olayi Tüm Beşiktaşlilara Mal Edilmek Istendi Diyeceğim şu Ki Bersa Birinci Lige çiktiğinda Inönüye Geldiğinde Herhangi Bir Olay Olmamasini Istiyorum çünkü Bu Medya Ertesi Gün Bizi Katil Ilan Eder Hepiniz Biliyosunuz Bunu Herşey Beşiktaşimiz Için |
Alıntı:
ne olacaksa olur..Gözünde amma büyütmüş bursalıları allende . Biraz kavga olsa bile bu maçın atmosferini iyi bilen zaten emniyet izin vermez .. bursalı taraftarlar yerine bursalı polisleri üzerimize gelir ancak... |
ben olacağını söliim size bizim delikanlı çarşı gelecek bursaya 2-3 tartışma olacak bi bok yapamıcaklar sonra onların 1 tanesi bile gelmicek inönüye olacağı bu size söliim .ötlerinden tırsıolar sadece bursada asıp kesiolar salakalr |
YÖNETİM İSTİFA..! |
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya bırakın şu uyuzları BURSADAN ADAM ÇIKSA DÜNYA YERİNDEN OYNAR........ (BU ALEMDE KRAL ÇARŞI) |
Türkiye`de Saat: 22:46 . |