![]() |
yalan haber bence. |
bunu cikip mertce söylüyosa helal olsun yani...ama simdi bjk formasi altinda sahaya herseyini ortaya koyarak oynuyor |
bencede yalan haber ayrıca prof. futbolculukta takım tutulmaz hangı takımda ekmek yerse sen o takımlısındır!!!ayrıca GSLI OLSA nıe onlara 2 gol atsın hemde kafa ıle he :D |
ya feyyaz ali metin e baksanıza onlar bile daha sonra beşiktaşlı olmuşlar ama adamlar krallar gibi oynadı ibo da öyle ayrıca bu konu hoderi meydana açılması lazımdı ! |
adam besiktasli kardesim jaaa |
Basin Yalan Yaziyor şampiyon Olmayinca... |
ya kolpa haber bunlar bakmayın siz |
abi gs li olabilir ne var bunda adam professionelce futbolunu oynuor..hem onlara iki tane taktiya...mühim olan futbollunu iyi oynamasi |
ben inanmıyorum böle haberlere bu tür haberleri çoğu futbolcu için söylüyolar.hem galatasaraylı olsa da şimdiki oyununa bakılması lazım.bence ibo beşiktaşta yüreğiyle oynuyo |
şimdi ne gereği vardı kardeşim demezlermi t.yenidoğan a hep birşeyleri kaşımak nereye kadar benim için formasını son damlasına kadar ıslatan bir adam o üstelik hiç gese formasıda giymedi gelecekte kartal a kaptan olacak adamın üstüne oynanıyor kanmayalım arkadaşlar |
Türkiye`de Saat: 06:46 . |