![]() |
Alayına İsyan,Ölümüne Beşiktaş... |
benimde sülale komple siyah-beyaz,fakat babamda futbolcu olduğu için geniş düşünüp olayı beni annemle ilk gese sonra febe maçlarına götürmüşler,ikisinde de ağlamışım,en son inönüye götürmüşler ve orda gülücükler dağıtmışım her tarafa,o gün bu gün Beşiktaşlıyım işte ve gurur duyuyorum takımımla.ölümüne BEŞİKTAŞ.. |
beni ilk basta bjklyidim babam beni gsli yapti dedi gs en iyi takim. sonra bjk gs maci vardi sifonun rövanseta gol attigi mac ondan beri bjkliyim |
ben 4-5 yaşlarındaydım ve bu dönemde efsanevi gordon milne zamanındaydı küçüklüğümde hep beşiktaşın başarılarını bliorum mahalledeki abiilerle topm oynarken bana hep derlerdi ki olum sen beşiktaşlı ol hiç üzülmessin dediler o günlerden beri kanımda beşiktaşlılık ruhu geziyor...ve düşündüğümde de diyorum ki kendi kendime iyiki beşiktaşlıyım iyi ki beşiktaşlı olmuşum diyorum..ve hiç pişman da deilim hayatta pişmanlık duymadığım tek şey belkide beşiktaşlı olmamdır... ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki.. :D |
Babam BEŞİKTAŞlıydı ama ben fanatik olmayım die fazla belli etmezdi hala muhalefettir maçlarda falan ben Beşiktaşlı değilim der ama benden çok üzülür :) Zaten Beşiktaşlıyımdım ama son noktayı koyan doktor amcam(teyzemin kocasına tüm aile öle derdi) hasta BEŞİKTAŞlıydı ve bana formalar atkılar anahtarlıklar alarak içime işledi bu sevigiyi Ona çok teşekkür ediyorum. Toprağın bol olsun doktor amcam |
ben doğduğumdan beri beşiktaşlıyım ama babamın büyük payı war...babam bana bi bjk dedi bende arkasını getirdim...akrabalarım şekerdir oaradır vererek gese li veya fb li yapmak isterlerdi beni o zaman çocuk halimle bile olsa kabul etmezdim....BEŞİKTAŞK'IM DOĞUŞTAN GELİYOR YANİ...bu arada benim babam tarafım tamamen BEŞİKTAŞLI ama anne tarafımdan enişteler falan da tamamen geseli... |
gözümü açtım her yer siyah beyaz |
Valla,benım babam dogdugum gıbı besıktaslı tulum gıydırmıs bana.... iyikide gıydırmıs....eeee ne demişler.... BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ bEŞİKTAŞLI DOĞULUR.......... |
Beni besiktasli yapan kisi kuzenimdir, hasta bi besiktaslidir kendisi, onunla birgun mac izlemeye gittmistik bjk-ezik macina. o gunden beri Besiktasliyim. herhalde 6-7 yasindaydim. ha bu arada bizim peder fenerlidir cok ugrasmisti fenerli olmam icin ama olmadi :) iyikide olmamis, simdi ise bjk - ezik maclarinda kavgamiz var :D Ölumune Siyah - Beyaz |
Alıntı:
|
ailemde beşiktaşlı yok.o yüzden doğuştan beşiktaşlıyım çok şükür.hastalık haline gelmesi inönüye kavuşmamla olmuştur... |
ben kendimi bildim bileli Beşiktaşlıyım...Küçükken dayımlar bütün fb formalarını bana alırlardı,giymemek için saatlerce ağlardım...fb topları alırlardı oynamadan dışarı atardım...oldum olası beşiktaşlıyım,oldum olası febe ye kıl ım... :D |
ben 1.derecede akrabalarda sadece dayım ve ben beşiktaşlıyız diğerleri (ezik ve cinconlu)hem bu arada Besiktasli Olunmaz Besiktasli Dogulur |
bizim evdede Beşiktaş lı yok ben ne zaman nasıl olduğumu bilmiyorum sadece bana bağışlandığını düşünüyorum BEŞİKTAŞLILIĞIN |
bende doğduğumdan beri bjkliyim bnm beşiğimin tamamı siyah beyaz ve etrafı bayraklarla doşuydu heryer de siyah beyaz balonlar yani bebekliğimden beri SİYAH İLE BEYAZIN içindeyim ve bjkli oldum işte böle ve çok da iyi oldu bnce |
85-86 sezonu 4-5 yaşındayım SARI FIRTINA METİN TEKİN,BEŞİKTAŞ denince ilk akla gelenlerden.fbyi 3-0 yeniyor BEŞİKTAŞ,hafızam beni yanıltmıyorsa METİN 2 tane çakıyor,o sezon sonunda şampiyonluk geliyor(trabzonda 1-0 zor kazanılan bir maçtan sonra,daha sonra anlaşılıyor ki gayse trabbzonu teşvik etmiş).İNÖNÜ'de yapılan kutlamalarda sahaya kartal iniyor......ve daha birçok sebep SİYAH BEYAZI hayatımın anlamı yapıyor. |
besiktasli dogdum. ama beni dayim ben kuccukkene fanatik besiktasli yapti hep bahsederdi metin-ali-feyyazdan :) |
valla sanırım 5-6 yaşlarındaydım..babamın 3 erkek kuzeni vardı..inanmazsınız biri GS'li biri FB'li diğeri BJK'li idi..ben tabiki takım felan bilmezdim tutmazdım..bunlar beni kendi takımlarına destek vermem için kandırmaya çalışıyorlardı..(Bu arada babam da GS'li olduğu için GS'li kuzenine destek veriyordu..).neyse..GS'li olan ile babam bana 1000 lira teklif ettiler..o zamanın parasıyla iyi tabiki benim yaşıma göre..FB'li sadece sarı lacivert bir forma almış..BJK'li ise bana hiçbirşey almamıştı..çok ilginçti..Ama ben nedense onun isteğiyle BEŞİKTAŞ lı olmayı kabul ettim..birşey beni itti sanki..iyiki de itmiş..niye mi?çünkü beşiktaşlı olmamın mükafatı çok güzeldi..hem bu büyük takımın taraftarı olmuştum hemde teklifi kabul ettiğim için BJK'li olan bana üzerinde metin-ali-feyyaz'ın karikatürlerinin olduğu BJK bardağı almıştı..ve o bardak hala duruyor..İYİKİ BEŞİKTAŞLIYIM..SEVİYORUM SENİ BEŞİKTAŞŞŞŞŞŞ |
Beşiktaşlı ilgili ilk hatırladığım şeyler babamın öğrenciliğinden kalma beşiktaş çıkartmaları ve duvarda asılı bir beşiktaş posterleri. Babam aşıladı beşiktaş aşkını bana. Sonra radyoda Adanademirspor maçını dinledim 10-0 ali feyyaz ve metin atıyor. Gordon Milne beşiktaşı başarıdan başarıya koşturuyor. Sonra asıl beni beşiktaşa bağlayan maç 6 Ocak 1990 yılında BJK-Fener maçı. Dakika 5 Aykut atıyor ve ezikler bir sıfır önde. Sonra beşiktaş fırtınası başlıyor ve maçı Beşiktaşım 5-1 kazanıyor. Birde Sergen aşkı hangi maçta bilmiyorum ama radyoda dinliyorum Sergen Beşiktaş forması ile çıktığı ilk maçta mükemmel bir kafa golü atıyor. Spiker sahalarda ender gözüken bir gol diyor ve sonra o golü siyah beyaz TV de izliyorum geçekten harika. O kadar çok şey varki beni beşiktaşlı yapan hepsini anlatsam bana kızarsınız. |
3-4 yaşlarımda türkiyede tek takım konuşuluyodu oda beşiktaş cünkü o dönem gordon milneli beşiktaş kaldırmadık kupa bırakmıyodu ve bende adına rengine aşık olduğum kulübe o yıllarda balanmaya başlamışım ve belkide hayatımda verdiğim en önemli ve en doğru karar bence ...ve bu karardan hiç pişman olmadım olmıcamda ölüme kadar beşiktaşlı kalıcam ... |
arkadaşlar benimki doğuştan gelen bi şey.takımları hiç bilmezken, doğuştan olduğu için ilk adını duyduğum anda beşiktaşlı olmak geldi o kadr güzel bir şeyki her şey yakışıyor bu takıma |
Türkiye`de Saat: 14:25 . |