![]() |
Alıntı:
;) gökhan ünal ve/veya yabanci bir forvet alinacak.. ;) bobo ve/veya gökhan gülec kiralanacak.. ;) nobre cift forvet oynanacak maclara saklanacak hatta önlibero da dahi denenebilir ama tek forvet sistemde nobre ile olmaz .. UEFA da devam edeceksek.. |
bi kere gol yeme sorunumuz açısından mutlaka ön liberoya transfer lazım iyi bir kaleci zaten şart defansada oyuncu lazım kanatlara ise mutlaka oyncu lazım akın olmadığı zmana sol kanat hiç işlemıyor sağdada ali tandoğan iyi götüruor... |
Alıntı:
1->kaleci 2->ön libero 3->forvet.............mutlaka gerekli diye düşünüyorum.. |
Alıntı:
|
kaleci ve önlibero. |
tecrübeli stoper ön libero kaleci |
biraz önce ve gool programinda besiktasin transferlerini konustuklarinda göktug sevincli yabanci stoper alinacagi ve bir kac isim gectigini söyledi... hatta bi örnek verdi ama ben o an tam anlamadim baska izleyen var mi?:confused: |
Alıntı:
uefa da dewam edersek gokhan unal bızım ısımıze yaramaz uefa kupasında oynadı oynatamayz onu o yuzden yabancı ısımlere bakılmalı ozellıkle g. amerikadan son wurusları ıı olan we yuksek toplarda etkılı bırı |
Kaleci önlibero +kanat ama en önemlisi kaleci bence |
kaleci/on libero |
Türkiye`de Saat: 19:47 . |