![]() |
Alıntı:
|
Helal olsun bunlara yakisirrrr.. |
FENER - 68 G.SARAY- 68 BEŞİKTAŞ- 46 KAYSERİ- 45 G.BİRLİĞİ- 44 ŞİMDİ BU İŞLERİ BİZİMKİLER YAPMAYACAKTA KİM YAPACAK, ÇOCUKLAR HAKETTİ AMA..! |
Ali Güneş: "Ben, aileme hesap veririm" Ali Güneş, basın mensuplarının, kamuoyunu meşgul eden Asayiş Şubesi Müdürlüğü'nün yaptığı "Barbie Operasyonu" ile ilgili sorularına ilk ve son kez cevap vereceğini belirterek, "Ben, aileme hesap veririm. Ailem ve beni tanıyan insanlar, nasıl biri olduğumu çok iyi biliyor. Türkiye'de maalesef pire deve yapılıyor. 7 ay önce bir kız beni telefonla arayarak, arkadaş olmak istedi. Meğer bu kızın telefonları dinleniyormuş. Olayla ilgili yetkililer benimle görüştüğünde, 7 ay önceki olayı sordu. Ben, ilk önce hatırlamadım. Çünkü önemsiz bir olaydı. Daha sonra olayı kendilerine anlattım. Böylece benim için bu konu kapandı. Aileme herşeyi anlattım. Ben, aileme hesap veririm, başkasına hesap vermem. Kim ne düşünürse düşünsün, beni ilgilendirmiyor" ifadelerini kullandı. |
aslinda futbolculara inanmak lazim ya...cünki ali, ibo...bunlar yakisikli ve maddi durumu cok iyi olan insanlar, dogaldir ki böyle teklifler gelmesi....onlarin bu tekliflere hemen evet dedigini de bilemeyiz...ali dogru demis...ailesine hesap verir baskasina degil |
ibrahim toraman yapmaz öle bir şey zaten polisten konuşmayı kamu oyuna açıklamasını istemiş suçlu olsa neden bunu istesin ki... ali de suçsuzdur sergende şüpheliyim vallaa |
Alıntı:
|
ya kime ne kimin ne yaptığından,giren çıkan bunlaramı ya bu kadar konuşuolar,erkek adam,yapmazsa eğer konuşsunlar... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:44 . |