![]() |
Özür dilerim Tümer son zamanlarda Beşiktaş forumlarında Tümere karşı nefret kusan birçok kişi vardı. hatta küfür eden bile vardı. bende son zamanlarda Tümeri çok eleştirmiştim. antep maçında sahaya girdi mükemmel oynadı. golünüde attı. asistinide yaptı. ama benim Tümerden özür dilememin nedeni bu değil. gol attıktan sonra formasındaki Beşiktaş armasını öptü ve parmağını salladı. bu bence şu demekti "benimle uğraşmayın ben Beşiktaşlıyım". çok duygulandım bu harekete. tekrar özür diliyorum beni ve birçok kişiyi utandırdı bu maçta. |
arkadaşlar tümer metin harbi bJk lidir sahip cıkalım bJk lilere bu şerefsiz basına yem etmeyelimmmmmmmm |
arkadaşım burdan defalarcada yazdım yine yazayım türkiyede tümer gibi çok az futbolcu var bak ezikler brezilyadan getirdiler tümer gibi oyuncuyu ve tapıyorlar(Alex) biz değerini bilmiyoruz niye yanlı basın yüzünden onların gazına geldiğimiz için adam ayrılırsam yurt dışı olur diyo olmazsa bu takımda devam edecem diyo ertesi gün yok tümer aslanda diye haber çıkıyo adam ben başka takımda oynamam diyo kelimelerle anlatamıyo naapsın mimiklerle anlattı formasını öperek aslında ona inönüde bir sevgi gösterisi olsa seyirci bağrına bassa bak çocuk nasıl morallenip daha iyi oynuyo lütfen basının gazına gelmeyelim tümere sahip çıkalım saygılar.... |
http://www.imagestr.com/imagestr/452...9222588122.jpgNe kadar günlük yaşıyoruz değilmi.Üç gün önceki formlara bakın yerden yere vurduğumuz adamı bugün göklere çıkarıyoruz.İkiside yanlış bir futbolcuda en önemli özellik istikrar olması lazım buda tümerde yok bu sene tümer in kaç iyi maçını hatırlıyorsunuz.Sergen febe maçından sonra alex mi sergen mi anketleri vardı hani nerde sergen barbie lerle gününü gün etsin bizde oynayacak diye bekleyelim herşeyi dozunda yapalım lütfen..! |
tümer in neden her zaman suratı asık arkadaşlar. takımla yolculuklarda neden a takımla değilde paf ların arasında seyahat ediyor. bu adam neden böle yapıyor anlamak mümkün değil. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Valla arkadaslar su bir kac haftadir Medya yazmadigini birakmadi. Yok Galatasaraya gitti yok bilmem ne, bence bunlara cevap olarak armayi öptü. Bu adam da ne yapsa size yaranamiyor yanliz! |
bnce tumer cıdden ıı futbolcu sadece BJK ıcın deıl dunya futbolu ıcın tumere sahıp cıkılmalı bnde cok duygulandım armayı opmesı sonucunda! |
Tümeri ve tüm beşiktaşlı futbolcularımızın yanında olalım beyler basındaki bazı kişilerin atıp tutmasına göz yummayalım ! |
Tümer transferi ve yedek soyunmasıyla ilgili ise şunları söyledi: "Bu yaştan sonra kulübede oturuyorum diye küsecek değilim. Ama tabi ki üzülüyorum. Tigana’nın düşüncesine saygı duymalıyız. Sonradan oyuna girip gol atıyorsam takımımı kazandırıyorsam bu önemlidir. Senaryoyu oynamak, şirin gözükmek için formayı öpmek zorunluluğu varmış gibi konuşuyorlar. Formayı öpmekle gerçek Beşiktaşlı olunmuyor. Ben öpmesem de gerçek Beşiktaşlıyım. Türkiye’de başka takımda oynamam." HÜRRİYET TEN ALINTI 06.04.2006 |
bu alemde sergenden sonraki sol ayak tümer bu böle bilinsin |
Koca bir sezon takıma hiç bir şey vermeyen onla bunla küsen sezon sonu yaklaşırken yani sözleşmesi biterken oynamaya başlayan prim yapıp fiyatını artırmak isteyen bir oyuncuya sorarlar daha önceleri nerelerdeydin diye takip ediyormusunuz hiç bilmem ama tümer bunu hep yapıyor sözleşmesi bittiği sezon son 10 maç top oynuyor bunlar sizleri yanıltmasın tümer şu an kendine ve tribüne oynuyor Beşiktaş tümer ve sergenden kurtulduğu gün gerçek kimliğine kavuşur ancak. |
Alıntı:
|
ben en basindan beri demistim tümer harbi bjk lidir diye ama bazi arkadaslarimiz demedigini birakmadi ona....simdi utansinlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
+bu sezon forvet olmamasina ragmen 5 lig 1 de kupada golu var |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
oyuna tümer girdikten sonra hersey degisti. üc goldede tümerin payi vardi...evet, onu son zamanlarda cok elestirdik yada "nefret" ettik ama bunda basinin da büyük payi vardi cünki olaylari oldugundan farkli yansitiyorlar bize.... |
Alıntı:
|
Merhaba Arkadaşlar, ikili ve çoklu polimige girmemek icin bazi konularda yorum yapmiyorum, Tümeri en çok eleştiren benim belkide. Ancak Neden? Tümer Benim Hasmimmi? Yada Bu forumda onu eleştirenlerin düşmanimi? dedimki 1 Yorumumda Bize 3 5 Maç Kurtacak adam lazim degil 20 25 hafta oynacak takimi sirtlayacak Abilik yapacak Basacak Koşacak parçalayacak Futbolcu lazim.Şimdi Allah Aşkına 1 2 Maç Kazandiran Futbolcularlami BJK Kayseri Gençlerbirligi Gibi takimlarin Rakibi olacak Bu kadarmi Beşiktaşliyiz? 2 Büyük Kalsin istiyorsaniz Buyurun Gecen Sene Fenerbahçeyi Yenen Kadro Burda 1 2 Maç yendi diye Göklere cikarttigimiz.. Ben Beşiktaşlı Doğdum ve Allahın izni ile öyle ölecegim Firsatim Oldukca Lisansli ürün alirim Maça Biletimle Girerim Gerekirse Amigolugun Kralini Yaparim Yönetimden Ya Para Ya Bilet demem.. Bilmem Anliyormusunuz? Tümer Sergen vs Benim Gibi Ve Sizler Gibi Karsiliksiz Beşiktaşlı Olamaz. Para ile tutulan işcidir bunlar. Bize Düşen tabikide İyi olunca övmek Kötü Olunca Eleştirmek Tümer 10/2 olmustur Bana GÖRE 10/6 olmadan da iyi diyemem Ben günlük yaşamayi sevmiyorum ben ASIRLIK bir Klubün 33 senelik taraftariyim 3 gün gülecegim diye 33 sene daha aglayamam. Hayatta Beşiktaş!! Hayatimizin Kiymetini Bilelim. |
Sevgili odin ve AloneWolf arkadaşlar bende en az sizin kadar beşiktaşlıyım sonuçta aynı takımın daha iyi olması için burada fikir alışverişinde bulunuyoruz bizler burada tümerin süper bir performans gösterdiğini falan savunmuyoruz takıma katkısından bahsediyoruz tümer bizim babamızın oğlu yada akrabamız da değil ama tümer bir çok futbolcudan buyıl daha fazla katkı yaptı neden üzerine bu kadar gidiliyor eleştirimiz bu kaybetmek kolay kovarsın gider kazanmak zor. AloneWolf dostum tabiki yerimizden memnun değiliz gidişattan memnun değiliz ama suçlu birtek tümer yada sergenmi eğer onlarsa kovalım gitsin ama sende biliyonki değil ha onlarda diğerleri kadar suçlu hepsini kovarsakta bu takım zor toparlanır bu yıl da geçen yıl gibi çok hatalar yapıldı yönetimde hoca konusunda yıldızlar kolay yetişmiyor tek istediğim hemen kesip atmayalım diyor ve herkesin fikrinede saygı gösteriyorum amacımız polemik yaratmak değil fikirlerimizi söylüyor doğruyu bulmak istiyoruz hepinize saygılar sunuyorum .. |
Tümer de Sergen de bir war bir yok. TÜMER ;Bi bakıyosun mükemmel oynuyo maçı çeviriyo . bi bakıyosun dökülüyo. SERGEN ; birmaç mükemmel oynuyo 6 maç sakat .... Bu şekilde olacaksa ikisininde yolu açık olsun . Bİze şampiyonluk lazım şampiyonluğu getirecek adamlar lazım aynen SErgen 'in 100. yılda yaptığı gibi.!!!! |
adam kararını vermiş zaten gidecem diye.Uğurlar olsun.Bence Tümer iyi bir beşiktaşlıdır.Buradakiler kadar.Fakat yapabileceklerinin en iyisini yapmamıştır. Ben bu konuda kendisine kızgınım. Adamın Beşiktaşlılığını tartışmak son derece saçma olur. |
tümerin son dönemde iyi futbol oynamasının tek sebebi var kendini gösterim avrupaya gitmesi ama şu gerçeğide unutmamak lazım tümer harbiden gerçek beşiktaşlı ne olursa olsun tümere sahip çıkmalıyız arkadaşlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
işte bu imzaaaaaaaaa |
Tümer her dönemde tavırlı bir adam oldu. Tavırlarının, profesyonel futbolculuk hakkı veya emeklerinin karşılığını alamamaktan kaynaklanan bir tepkiden daha çok ‘kişiselleştirilmiş’ tutumlar olduğunu sanıyorum. Sergen ise hala, bunca yıldan sonra ‘dobra olmak’ uğruna profesyonelliğin koşullarını yerine getiremiyor. En son, saygıdeğer ağabeyim Erdoğan Arıpınar’ın spor kültürünün gelişmesi adına yıllardır düzenlediği toplantıda adının karıştığı olaylar karşısında söylediklerini kulaklarımla duydum. Sergen kardeşim “Bu benim özel hayatım, ben bekarım” dedi ve işin içinden çıktı. Bu da dobralık oluyormuş! Sergen düzeyinde bir oyuncunun, yani en azından Beşiktaş’ın kaptanı olmuş bir futbolcunun ‘özel hayat’ının ne denli ‘özel’ olduğundan haberi bile yok. Sahadaki futbola özgü davranışların o özel hayat ile nasıl bağlantılı olduğundan da haberi yok kardeşin.METİN TÜKENMEZ |
Türkiye`de Saat: 16:19 . |