![]() |
"Kulup-Baskan-Yonetim-Alen...-Taraftar" iliskileri dun aksam bjktv'de rasim kara vardi faik gurses'in programinda. Ilk defa bjktv'de yonetim aleyhine konusuldu. bence bu onemli. ayrica rasim hoca cok ilginc bisey soyledi. bence uzerinde biraz dusunmek lazim... ozetle: " biz valencia gibi guclu bir takima elendigimizde bize arkasini donen tribunler 2-3 senedir cok sessiz. Tamam vurun-kirin demiyorum ama neden bu tepkisizlik. Her taraf parsellenmis, kusatilmis. Besiktasin dergisini aciyorum, her sayfada Alen. BjkTv'de beni 2 senede 1 cagirdiniz ama Alen her hafta burada..." demek istiyor ki: yonetim ile bir grup taraftar anlasmis, birbirlerine karismiyorlar. ne dersiniz??? |
http://www.imagestr.com/imagestr/462...8614278675.jpgEvet tamamen haklı,amigo alen,i yanına alan yönetim kendini kurtarıyor.Süleyman seba bunlara taviz vermediği için nasıl gönderildiğini biliyoruz.Serdar bilgili kapalının yerini değiştirdi oda nasıl gitti biliyorsunuz.Yıldırım Demirören akıllı insan kapalıyı eski yerine aldı bugünlere geldi.Aslında şu anki yönetim beşiktaş tarihinin en başarısız yönetimi şu an klüb yönetimsiz kalsa bundan daha kötü olurmu? kimse kimseyi eleştirmekten korkmasın.Bu yönetimin gitmesi için takımın küme düşmesimi lazım.Bu takımda hocada olmasa yönetimde olmasa bundan daha kötü olmaz. |
o zaman bu mantıkla beşiktaşı dolaylı yoldan alen abi yönetiyo.rize maçından sonra bütün kapalı yönetim istifa diye bağırdı.bu iddialar doğru değil.!!! |
valla alen abiye laf sölemek bana yakışmaz |
Amigo Amigolugunu Yönetici Yöneticiligi Yaparsa Sorun Kalmaz. Beşiktaş için Hayirlisi ne ise o olsun A B C X kişiler önemli degil Asıl olan Beşiktaştir Kim zarar veriosa o Defolmali. |
Alıntı:
bu dunyada hic bi guc beşiktaşı beşiktaş icinde bolemes ama bu rasim hoca nın iddasıdır belkıde gonderilmeyi hasmedemiyordur |
rasim kara kral adamdır.ilerde isterim bi daha beşiktaşın başında olsun |
Alıntı:
|
valla ben konuşmayı dinlemedim yazılan kadar yorum yapıorum bence bu takım tribünde coşuo ama bazen gerçekten çok baskı oluo ondan yapacakları şeyleri dahi yapamıolar bence böle |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 01:14 . |