![]() |
2.5 milyon dolar biz harbi keriziz.... |
aynı tas aynı hamam.....batmaya devam ediyoruz...500 bin dolar etmeyen futbolculara 2.5 mln dolar vermeye devam...hadi bakalım beyler 3 yıl daha başkan olacak olan demirören borcu kaç milyon dolar yapar diye anket başlatıyorum....ben diyorum ki 3 yıl sonra borcumuz 250 milyon dolar olur....yok mu artıran..... |
ali bilgini alsak ne olacak allahaşkına,ne değişecek oyunumuzda |
Pahalı geldi Beşiktaş, sağ kanat oyuncusu Ali Bilgin için Antalyaspor'la yapılan görüşmelerden sonuç alamadı Beşiktaş, sağ kanat oyuncusu Ali Bilgin için Antalyaspor'la yapılan görüşmelerden sonuç alamadı ve bu transferden vazgeçti. Bonservis ücretinin yüksekliği ve kırmızı-beyazlıların bir türlü indirime yanaşmaması sonucu Kartal'ın Ali Bilgin macerası şimdilik sona erdi. Antalyalı yetkililerle görüşen Beşiktaş Menajeri Ali Gültiken "Ortaya konulan şartlarla bizim verdiklerimiz arasında uçurum vardı" dedi. |
Alıntı:
|
Ali Bilgin transferi donduruldu Beşiktaş, Ali Bilgin için Antalyaspor'la anlaşamayınca transferi dondurdu. Genel Sekreter Kenan Öner, Ali Bilgin için Antalyaspor'un istediği bonservis fiyatını fazla bulduklarını belirterek, "Bu transferden vazgeçtik. Başka futbolcu almayı da düşünmüyoruz. Transferi sezon sonuna bıraktık" dedi. Antalya'da hazırlıklarını sürdüren Siyah - Beyazlı takım, sabah basına kapalı bir antrenman yaptı. Sakatlanan Ali Tandoğan'ın bir kaç gün dinleneceği belirtilirken, hastalanan Delgado ile Mustafa Doğan yine takımdan ayrı çalıştı. |
2 milyon çok para |
Ali Bilgin ağır geldi Beşiktaş, Antalyasporlu Ali Bilgin'in transferini dondurdu. Genel sekreter Kenan Öner, güney ekibinin istediği bonservis bedeli olan 2 milyon euro'nun çok fazla olduğunu belirterek, "Bu kadar para veremeyiz" dedi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D Kaynak:Fotomaç |
2 milyon euro çok |
bu adam ıcın basta mılyon cok |
Türkiye`de Saat: 22:07 . |