![]() |
Kral sahne alıyor.. Kral sahne alıyor Kartal'ın efsane ismi Sergen Yalçın, 15 gün aradan sonra yeniden sahalara dönüyor. Sergen'in Malatya maçında oynaması bekleniyor. SORUNU KALMADI Beşiktaş'ın yıldızı Sergen, iki haftalık aradan sonra yeniden sahne almaya hazırlanıyor. Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan, Türkiye Kupası'ndaki G.Antep karşılaşması öncesi sadece kondisyon eksiği olduğu için kadroya alınmayan Sergen Yalçın'ın, bu haftaki Malatya maçında oynamasına engel bir durum kalmadı. KARAR TİGANA'DA Kafilenin Antep'te olduğu iki günlük dönem içinde kadroya alınmayan Gökhan Zan ile birlikte kondisyoner Tourabal yönetiminde çalışmalarına devam eden Sergen, "Sakatlık nedeniyle ayrı kaldım. Şimdi iyiyim. Aradaki kondisyon eksikliğimi de bu dönemde giderdim. Şimdi bakacağız. Hocamız görev verirse çıkar oynarız" diye konuştu |
tamam daha iyisini hak ediyor ama bir türlü daha iyisi gelmiyo...bence bobo gelecek sezon icin iyi bir secim olur |
Kalecisiz Malatya. Kalecisiz Malatya! Yarın İnönü Stadı'nda Beşiktaş'a konuk olacak Malatyaspor dün öğleden sonra İstanbul'a geldi. Sarı-kırmızılı ekipte kaleciler Fevzi ve Bora sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamıyorlar. Beşiktaş maçında kaleyi üçüncü kaleci Taylan'ın koruyacağı belirtilirken, yedek kaleci PAF takımdan Emrah olacak. Ayrıca Bülent Akın da sakatlığı nedeniyle yok. |
Kalsın artık ne dıyım hemde yasıda genç.. |
Alıntı:
bazı örnekler vereyim.. beşiktaşın yönetilmesiyle alakalı.. carew satıldı dedndiki iyi fiyata sattık. carew 7.8 milyon € a lyona satıldı. bunun 2.85 i ailtona, 2.50 milyon'u adem dursun , kürşat ve youla ya, 3.50 milyonu ise klebersona gitti, takımda kalan sadece kim kleberson carewi satışından kar mi ettik yoksa zarar mı.. siz karar verin aynı olay ilhan mansız olayınd da devredeydi, 5 milyon $ a japonyanın kobe takımına verilen ilhan için önce sakat dndi, ardından iyi fiyata satıldı, klup borçlarını ödedi dendi, aradan 6 hafta geçti beşiktaşımız yerlerde sürünüyordu, yönetim ilhanı n satısından kazanılan sanılan parayı, kaçacak sampıyonluğa prim gösterdi.. beşiktaş para kazandı dimi.. cok yalnıslıklar yapılıor bizim yönetimimizde. bu saatten sonra gitseler ne olucak.. madara ettıkten sonra elaleme..... (yani alınamıyor die bir şey yok, aldıklarıda elimizde patlıyor diye bir şey var) tigana ya yıllık 2.850.000 € vriolar sizce edermi.. bence etmez, tigana da zaten başka bi yerde bu parayı alamaz.. bide barcelona nın reijkard 'a ödediği paraya bakın. yıllık 2.300.000 €.. kıyaslamayı siz yapın.. hakkından fazla para veriolar bizim ülkede sonra başarı beklıolar.. bu parayı kim garantiye bağlasa dünya umurunda olmaz ki.. |
Çağdaş'ın MR'ı temiz http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifÇağdaş'ın MR'ı temiz G.Antep kupa maçında sakatlık geçiren ve oyunu bırakmak zorunda kalan Çağdaş'ın çekilen MR'ının temiz çıktığı öğrenildi. Sol arka üst adalesinde gerilme tespit edilen, ancak önemli sorunu bulunmadığı açıklanan Çağdaş'ın bu haftaki Malatya maçında oynayıp oynamamasına yarın karar verilecek |
Alıntı:
|
bobo gider gibi geliyor bana. |
ya arkadaslar bobo neden gitsin bence kalmali cünkü yasi genc simdi size soruyorum diyelimki 30-32 yaslarinda bir forvet aldik bu adam zaten para icin gelir ama bobo kendini daha pahalliya satmak icin var gücüyle oynar ve eger gitmek isterse bol paraya satilir cünkü daha genc... |
yüzde yüz kalmali |
Türkiye`de Saat: 23:27 . |