![]() |
yokbe abi nerdee. chelsede o kadar kaliteli futbolcu varken ilk onbirde oynayan oyuncuyu neden kleberson gibi formsuz biriyle takas etsinlerki.tamamen hayal gereminin gelmesi. |
gelse super olacak:) |
uımarım gelir ama ilk önce şu yönetimin gitmesi lazım |
adam orada ilk 11 oynuyo orayı bırkaıp gelırmı gelmeye nıyet edermi bıde kaynaga bak ya |
tam aradığımız adam |
ya nerdeyse geçmiş yüzyıldan haberler bizi ilgilendirmiyor...şimdi ne olacak kimler alınacak onlar önemli...Geremi'nin de geleceğini sanmıyorum..hatta çok balon bir haber olarak buluyorum..hı gelse işe yarar mı ? yarayacağını düşünüyorum...hatta yarar iyi de olur...tecrübeli bir isim...ama yeter yapmasınlar transfer falan..bu yönetim de teknik patron da transfer yapmayı bilmiyor...yine bürsürü borca gireriz...seneye kısmetse yeni bir hoca ve yeni bir yönetim ile daha güzel işler ve daha güzel transferler yapılır... |
ben hiç birşey anlamadım bana ne beşiiktaşa gelmen zaten umrumda deil neden yazıldı anlamadım |
inşallah doğrudur kle out gremi in... |
İnşallah gelir.Bizim Appiah gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var.Geremi cuk oturur valla.Ama bana biraz pahalı olur gibi geliyor. |
walla morinho bıraksa bile kendi gelmez hem kleberson bjk de iş yapamıyo chealse de ne yapsın morinho bunu anlar herhalde... |
Türkiye`de Saat: 05:37 . |