![]() |
Ali Tandoğan’a Rize kancası Ali Tandoğan’a eski hocası Rıza Çalımbay’ın çalıştırdığı Çaykur Rizespor talip oldu Son haftalardaki performansıyla ilk 11’in değişmez isimlerinden olan Ali Tandoğan’a eski hocası Rıza Çalımbay’ın çalıştırdığı Çaykur Rizespor talip oldu. Bir dönem Beşiktaş’tan ayrılmayı düşünen yıldız oyuncunun bu öneriye pek sıcak bakmadığı öğrenildi. Bilindiği gibi 2005-2006 sezonu başında Siyah-Beyazlı ekibin teknik direktörlüğünü yapan Rıza Çalımbay’ın transferleri arasında Ali Tandoğan ilk sıradaydı... kaynak e-kolay.net> Fanatik |
ali bize lazım |
ali bu takımın banko adamıdır. tigananın ona karşı önyargısına rağmen onu yollamaya gücü yetmez. |
kolpa basın |
ali kalmalı rizeye gideceğini de düşünmem alinin beşiktaş varken küme düşme adayına gidermi |
ali nin kalması gerek diye düşünüyorum |
Ali tam bir görev adamı bence türkiyedeki en iyi sağ kanat.... |
Ali Tandoğan'a Tigana forma vermiyordu biçoğumuzda gitsin diyorduk sanırım ama formayı alınca bence iyi işler yaptı..şimdi ise bi çoğumuz kalsın diyoruz :) |
Bastan beri herkes alinin formayı alması için tiganaya yalakalık yaptığını sölüodu ama ben bunun bastan beri kabul etmiodum.Adam gitmek istediğinde bile onu savundum çünkü nereye giderse gitsin o iyi oynuo ve nereye giderse gitsin banko oynayacak kapasitede bi futbolcu.. ;) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 05:12 . |