![]() |
Ahmed hassana teklif ahmed hassana ingiltereden ve rusyadan teklifler gelmis sizce besiktasda kalsinmi yada gitmesi faydalimi olur? Bence kalsin niye dersenis ahmed takima cok seyler yapti ve kalmasindan yanayim |
bence Ahmet Hassan çok kals bir topçu top unun ayağındayken ben çok zevk alıyorum ama yanklış yerde oynatılıyor A.Hassan forvetin hemen arkasında oynatacaksınki ondan tam verimi alasın. bence BEŞİKTAŞ ımızda kalması gereken yabancılardan bir tanesi. |
Benim anlamadığım bişey var... Ahmed Hassan uzunca bi süredir Türkiyede ... Neden TC Pasaportu alıp yerli statüsünde oynatamıyoruz... Öyle bir durum olursa, hemen yapılmalı... Bi gazetede okudum Saidou TC pasaportu başvurusunu yapmış... |
ama tc pasaporu almasi da az sürmüor..gecenleri bi oyuncu aldi da üc yil önce müracaat etmiss e ahmetin de o kadar tr de kalmayacagi bana göre kesin |
Güle güle Ahmeeed, sürekli dırdır konuştun hiç bi halt etmedin ... Tekniğin fiziğin şu, bu beni ilgilendirmez mental yok sende . |
sorunlu bi topçu ama yinede yeerine hassan dan daha iisi gelmicekse mutlaka kalmalı..afrika kupasında en değerli oyuncu ödülünü aldı..fiyatı arttı..giderse klüp iii para kaldırır... |
Türkiye`de Saat: 14:47 . |