![]() |
katılıyorum |
Bende katiliyorum. Ama Yönetim de bir yildiz oyuncu transfer etse ürün satislari daha bi artar! |
abi ben yaz tatiline kadar kenara biraz para ayirdim..yaklasik 500€ hepsinide bjk store da harcayacagim......eee ne de olsa 3 yildir Tr ye gidemedim |
sayın baskan bıraz para harcayıpta yıldız alsan 4 5 tane forma alırız 1 seferde ama sen oyuncuyu al bızde urunlerı! |
katılıyorum sana |
bende katılıyorum ancak hodri meydana yazacağın konuyu buraya yazmışsın ! |
45lik forma nerede satılıyor yav?? Ben mi yanlış biliyom en ucuz formamız 60 kağıt |
biz yıldız futbolcu istemiyoruz iyi futbol oynayan oyuncu İSTİYORUZ!!! şimdi ne alakası var demeyin içimden geldi:D |
Valla yönetim bunu yıllardır haykırıo ama... |
yalnız arkadaşlar bizde niyeyse yıldız futbolcuya karşı hemen bi önyargı oluyor. özelliklede genç yıldız adaylarımıza karşı hemen şımardı gol attı kendini bişey sandı.. Yıldız futbolcu kişil olarakta genelde biraz ayrı biraz şımarık futbolcudur bence önce elimizdeki yıldız adaylarına sahip çıkalım İbrahim Akın Gökhan Güleç vs |
Bence çok süper bir fikir olmuş!! Kesinlikle muhteşem olur bu iş!! |
kolpa ürünlere karsiyiz çünkü besiktasliyiz bjk urunlerini bjk store den alin |
bütün özel günlerde lütfen herkezden bjk store lardan almasını isteyin lütfen |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
abı bu ruhunuz yeter pankartlı yenı cıkan formanın fıyatı ne kadar dı bılıyonuz mu? beşıktaşımız ıcın onemlı deıl ama bende öğrenciyim:D |
cok doğru söylüsosunuz kardeşler hem kulübümüze ufak bi katkımız olur hemde beşiktaş aşkımızı pekiştirmiş oluruz size tamamen katılıyorum....ve bugünden itibaren 1ytl biriktiriyorum..:d |
valla ben şimd,iye kadr 5 forma bileklik tshirt kaban aldım daha ne alayım ;) |
AGA ÇOOOOOOK GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜN.VALLAHA ÇOOOOOOKK GÜZEL OLUR BEN ARTIK HERGÜN KENARA 1YTL KOYCAM...SAYGILAR(fearless_over) |
baba çok güzelde insan para veriyor alıyor birde orda ruhsuz mücadele etmeyen adamları görünce sinir oluyorum...Bizim paralarla maaş alacakalr üstüne birde yatacaklar...Öncew şunları bir temizlesin yönetim yenilerini almak için boşaltırız storeleri.... |
evet kardeşim sonunua kadar arkanızdayımm olur bu iş |
bende varım |
ben başladım bıle kampanyaya:D ılk alışverışım ınandık ccuklar tsortu oldu:) gayet guzel |
katılıyorum yarında ıtıbaren hergun 1ytl kumbaraya |
ben gunde 3 ytl bırktırdım ve tısort aldım bjk kupa tısortu |
bened kupa t-shirtü ve karikatür t-shirtü aldım yeni sezon formaları ne zaman çıkacak haberi olan var mı? |
bnde ızmır hatırası olan 2 tshırtıde aldım:D sımdı yenı formalar ıcın bırıktırıom! |
bende varım ne demek. Hatta arkadaşlar öneri olarak size şunuda sunmak isterim. Bütün sigortalık işlemlerimizi bjk sigortayla halletmeye çalışalım hatta halledelim. Beşiktaşsız çıkmam abiiiii |
formalar.. yeni formalar nezaman stisa cikarilcak ???:confused: |
fikir ii begendım walla olmadı kenara atmasan bile git kredi kartınla al ama zamanında öde:) |
Çok gzl bi dusunce tbr. ancak marmaristede BJK Store yok yaza doğru İzmir BJK Store a gelicem benımde bırıkmeye başladı... |
Ben bu işi sezon başından beri yapıyorum kombine için :) Her gün olmasada extra paraları (iddaa, cebimde artan paralar vs..)bir kenara koyuyorum. Şu anda kombine parası aşağı yukarı çıktı. Biraz daha biriktirirsem yeni sezon formalarından ve ürünlerinden alabilirim. Gerçekten güzel bir kampanya. |
bunun diğer sitelerede yaygınlaştırılması hatta derneklerin bu işe öncelik etmeleri lazım bence kulüp maç günleri bi ekiple anlaşarak kurallara uygun şekilde korsan ürün satanları yakalatmalı |
Zaten hep bjk storedeyim ama buda iyi fikir.Tebrik ederim katılmammı be,katılmassam fenerli olim:) |
ewe ekmek götürmez beşiktaşlı bunu düşünür işte biz buyuuuzzzz |
alında nasıl alırsanız alın dostum |
Kendİ Adima SÖylÜyorum GÜnde 1 Ytl Atmama Gerek Yok Her GİttİĞİmde En Az 100 Ytl Harciyorum Storeda Yada İnternet Üzerİnden Aliyorum |
ben ztn her ay alışveriş yaparım helal olsun çok iyi fikir.. |
walla çok güsel bi yaklaşım bana uyar |
Bende tam bjk store hakkında bir yazı yazmayı düşünüyordum sanırım buraya yazmam uygun düşecektir.ben beşiktaşın ürünlerini elimden geldiğince almaya çalışıyorum.evimde yok yok diyebilirim.ama daha fazlasını yapabilmemiz için kulübümüzün de bize kolaylıklar sağlaması lazım diye düşünüyorum. Ankara'da karum'da bjk store vardı.bir de kızılay da açılmış. onun dışında çayyolu ve eryaman da taraftar store var ve ben bunlara artık sinir oluyorum. eryaman da oturuyorum ve en yakın en kolay olanı taraftar store. adamların indirimlerden falan haberi olmuyor. birgün bana 75 ytl lik pike takımını 90 ytl ye sattılar ben dergiden fark edince geri verdim.sonra haberimiz olmamış falan dediler. 18 mayısta karikatür tşörtü aldım S beden büyük oldu bana XS varmı dedim yok dediler. bu hafta dergide bi baktım var bende giymiştim tşörtü hafta sonu değiştiremeyeceğim yani..puzzle sordum yok (100 lük varmış). ürün az.internet alışverişini sevmiyorum. ankara'da büyük alışveriş merkezlerinin çoğunda o çok övünen kulübün mağazası var bizde ise sadece 2 store var mesela ankamall a açılsa süper olurdu. |
Türkiye`de Saat: 02:06 . |