![]() |
Bende kesinlıkle lisanslı urun tavsiye ediyorum Korsancılara katkımız olcana Klubumuze katkımıs olsun daha iyi |
evet çok doğru söylüyorsun. ben hep lisanslı ürünler alıyorum. eğer maddi durumum iyi değilse sezon sonu alış veriş yapıyorum. ama lisanslı ürün alıyorum. |
parası olan lütfen lisanslı ürün alsın şuanda parası olmayanda günde 1 ytl koysun bir kenara alacağı şeyin parası biriktiğinde istediğini gitsin alsın ! |
Öncelikle internetten alışveriş için sitemizin güncellenmesi lazım. İnternet sitesinde çoğu ürünümüz yok. Özellikle uzun kollu formalar. Sanki kaderine terkedilmiş virane bir ev gibi www.bjkstore.com.tr |
mütiş bi fikir haydi beyler ...................... |
lÜtfen Lİsansli ÜrÜnler Alalim İyİ Futbolcular İÇİn LÜtfen Storelerİ BoŞaltalim.... |
herkes destek versin!HERŞEY BÜYÜK BEŞİKTAŞIMIZ İÇİN!!!! |
Alıntı:
Günü belirleyin o gün hep birlikte gidip gerçek taraftarın kimler olduğunu ve klübünü nasıl desteklediğini ,gerek yöneticilerimize gerekse rakiplerimize gösterelim. |
lisansız ürün alan BEŞİKTAŞ lı değildir. |
gerçek taraftar korsan ürün almaz.. katılıyorum sana KaraBey ben zaten her sezon 1 forma alıyorum store dan. ama herkes storedan almaz. yalnız bunların olabilmesi için, ßeşiktaş'ında taraftarına birşeyler vermesi gerekiyor.. bn şahsen her halikarda alıyorum lisansli formamızı.. |
Türkiye`de Saat: 04:17 . |