![]() |
vallahi rumu ermenisi fransızı almanına bakarsanız avrupanın hiçbiryeri temiz değil futbolcu yararlı ve iyi olması önemli ama bu futbolcuyu bende bilmiyorum |
Frankfurt bırakmıyor http://www.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifMenacerler aracılığıyla Beşiktaş’a önerilen Yunan savunma oyuncusu Sotiris Krygiakos’a kulübünden izin çıkmadı. 26.12.20062008 yılına kadar Alman ekibiyle sözleşmesi bulunan tecrübeli oyuncu, Siyah-Beyazlı formayı giymek istese de kulübü bu transfere ‘Evet’ demedi. Bir dönem Panathinaikos ve Glasgow Rangers takımlarında da oynayan Krygiakos, geçtiğimiz günlerde Bild gazetesine, “Frankfurt bu sezon Avrupa Kupaları’nda mücadele etmeli. Ben Avrupa arenasında boy göstermek istiyorum” demişti. |
arkadaşlar milliyetçiliği bırakalım.sporun dli dini yoktur.sadece spor olarak bakalım.bu adamı ezikler karşısında izledim çok da süper olur. |
arkadaşlar milliyetçiliği bırakalım.sporun dli dini yoktur.sadece spor olarak bakalım.bu adamı ezikler karşısında izledim çok da süper olur.adam gökhan zan gibi. |
tecrübeli oyuncu, Siyah-Beyazlı formayı giymek istese de kulübü bu transfere ‘Evet’ demedi laubali haber.. |
yoq ya gelmesin cok karaktersiz... |
Türkiye`de Saat: 00:06 . |