![]() |
Son gözde Mehmet Çakır Beşiktaş, rotayı transferde Gençlerbirliği'nden Mehmet Çakır'a çevirdi. Siyah-beyazlı ekibin, Gençlerbirliği ile oynanan kupa maçında bir gol atıp, bir de asist yapan genç futbolcu ile ilgilendiği ortaya çıktı. Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın kardeşinin cenaze törenine katılan Beşiktaş eski Futbol Koordinatörü Erdil Arpacı'nın, Mehmet'in menajeriyle görüşerek bu transfer için nabız yokladığı öğrenildi. 2010'a kadar kırmızı-siyahlı kulüple sözleşmesi bulunan futbolcunun transferi için Beşiktaş'ın önündeki en büyük engelin, Başkan Cavcav olduğu öğrenildi. İlhan Cavcav'ın yüklü bir bonservis bedeli talep etmesi halinde, Beşiktaş'ın zorlanacağı ifade edildi. Kaynak: Milliyet 24.12.2006 |
bu kadarda olmaz 1 mac ıyı oynayan transfer lıstesıne gırıyor. bır arkds vardı transfer zamanında basında cıkan transfer haberlerını (!!) eklıyordu bunuda eklesın sezon baslayınca bakar bakar gulerız ;) |
http://www.genclerbirligi.org.tr/tr/....jpg&width=150 Ad Soyad: Mehmet Çakır Mevki: Forvet Numara: 10 Tarihi: 04.01.1984 Doğum Yeri: Bala Boy: 1.79 m Kilo: 75 kg Detaylı Bilgi: G.Birliği alt yapısında yetişti. Gençlerbirliği Asaşsporda başarılı olduktan sonra A Takıma transfer oldu. |
alınırsa iyi olur. ümit karanı gececek yetenekte ama çok çlışması lazım çoook |
gerekli degil bence alinacaksa ya yabanci kaliteli olsun yada gokhan unal olsun baskasi lazim degil bize |
cok yüksek paralar vermeye değmez alınırsada kötü olmaz yetenekli adam bence takas usulü alınmalı... |
ihtiyacımız olan adam değil |
sezon sonundaalınsa daha ii olur bence |
Biz Oyuncu Yetiştirme Tecrübe Kazandırma Takımımıyız... |
ben bu cocugu begeniyorum gercekten cok yetenekli.fahriyle takas yapıp alsınlar +eşantiyon olarak baki mercimek :) |
Alıntı:
|
Bu adamın da adı Beşiktaş'la anılıyor ya helal olsun. Hemen hemen tüm maçları izliyorum. Üstün bir fiziği mi var, inanılmaz hareketleri mi? Umarım asılsız haberdir, ki öyle olduğunu tahmin ediyorum. |
Tigana kimi istiyorsa onu almaliyiz ama takas yolu ile bunu altini ciziyorum takas yolu ile .. bu kadar gereksiz masraf yapilir mi ondan sonra para yok olmaz tabi.. bu takimda transfer edilip kadroya giremeyen en az 5-6 tane genc yetenek var.. |
Alıntı:
|
evet cenaze töreninde hos olmamis.. |
ya kardeşlerim alıyoruz ama dikiş tutturamıyorlar takımımızda bence ince elenip sık dokunup adam gibi futbol oynayacak gerçek profesyonel oyuncular lazım bize |
aynen eziklerin yaptıklarına banzedi bu iş bize karşı kim iyi oynarsa ona talibiz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sıkıldım vallah artık böle kolpa haberlerden |
ya arkadaslar bize teknik direktör lazim |
altyapıdan çok mehmet çakırlar çıkar |
çok yetenekli bi çocuk bence alınmalı ama ilhan cavcav bu transferde en büyük engel |
ya bırakın . böylelerini çok gördük. elimizde çok var. o zaman onların kıymetini bilin. bence g.antep in forveti gibi biri lazım bize . güçlü ve hava topuna hakim. |
Türkiye`de Saat: 14:33 . |