![]() |
En ‘Sağlam’ Kayseri! http://www.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifKayserispor Başkanı Recep Mamur, devlerin takibinde olan oyuncularını satmayacaklarını açıkladıktan sonra dün de teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yollarına devam edeceklerini söyledi. 26.12.2006 Başta Beşiktaş olmak üzere birkaç kulübün teklifte bulunduğu Sağlam’ın, Kayseri’den ayrılacağı söylentilerinin doğru olmadığını kaydeden Mamur, “Herkes, her şeye talip oluyor ama oyuncularımız ve teknik direktörümüz hala bizimle. Bu transfer tekliflerinden ve söylentilerinden artık keyif alıyoruz. Zira, kulübümüzde ne denli başarılı ve gözde oyuncu ve teknik adamların bulunduğu ortaya çıkıyor. Ama kesinlikle söylüyorum, Ertuğrul Sağlam, Kayserispor’da ve bir yere gitmiyor” dedi. Öte yandan Mamur, transfere yabancı bir santrfor alarak nokta koyacaklarını vurguladı |
Beşiktaş’ın yeni teknik direktörünün adı belli oldu: Mustafa Denizli. Camiayı ayağa kaldıran açıklamaları nedeniyle Jean Tigana’yla yollarını ayırma kararı alan Siyah-Beyazlı yönetim, teknik adam arayışlarını sürdürürken, Başkan Yıldırım Demirören, ilk olarak Shaktar Donetsk’te çalışan Mircea Lucescu’ya teklif götürdü. Ancak Rumen teknik adamdan, “Burada rahatım çok iyi gelmek istemiyorum” yanıtını alan Demirören, bunun üzerine Mustafa Denizli alternatifine yöneldi. Daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe’yi şampiyon yapma başarısı gösteren Denizli, kendisine “aracılar” vasıtasıyla yapılan teklife “Şartlar oluşursa gelirim” yanıtını verdi. Demirören’in yakın çevresine de, “Biz kararımızı verdik. Tigana ile sorunlarımız var. Ama bugün, ama sezon sonunda Tigana ile yollarımızı ayırdığımızda takımın başında mutlaka Mustafa Denizli’yi görmek istiyoruz” dediği öğrenildi. Bu arada Denizli’nin, parasal konularda da Beşiktaş Yönetim Kurulu’na sorun çıkarmayacağı ifade edildi. TAKIMDA TRANSFERE GEREK YOK MUSTAFA Denizli’nın ocak ayında Beşiktaş Teknik Direktörlüğü’ne getirilmesi halinde transfer yapılmayacak. Tecrübeli hocanın yakın çevresine Beşiktaş’ın mevcut kadrosunun Türkiye’nin en iyi kadrolarından biri olduğunu, transfere gerek olmadığını söylediği vurgulandı. Bu arada Beşiktaş yönetimi Jean Tigana’yı göndermek için formül arıyor. Fransız teknik adamdan tazminatsız kurtulmanın yollarını arayan Siyah-Beyazlı kulübün Yönetim Kurulu’nun tazminat için bir milyon euroyu gözden çıkardığı da konuşuluyor. Nurettin ERCAN |
Halilhodziç: Tigana giderse, Beşiktaşa talibimTrabzonspor'dan ayrıldıktan sonra sürpriz bir şekilde Suudi Arabistan'ın Al-İttihad takımının başına geçen Vahid Halilhodziç'ten Beşiktaş'a mesaj var.http://medya.zaman.com.tr/2006/12/27/halilodzic.jpgAl-İttihad ile sözleşmesi sona eren Vahid Halilhodziç, teklif geldiği takdirde Beşiktaş'a sıcak bakacağını söyledi. Zaman aracılığıyla Siyah-Beyazlı yönetime Paris'ten seslenen Boşnak teknik adam, "Umarım Tigana görevinin başında kalır. Ancak Tigana giderse Beşiktaş'a gelmeye hazırım." diye konuştu. Uzun yıllar Fransa'da birlikte top koşturduğu Tigana ile çok yakın dost olduğunu hatırlatan Halilhodziç, Fransız çalıştırıcının sezon sonuna kadar Beşiktaş'ta kalmasının her iki tarafın menfaatine olduğunu söyledi. Siyah-Beyazlı yönetimin bir an önce Tigana ile tekrar masaya oturup karşılıklı güven tazelemesi gerektiğini vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, "Benim gönlüm Tigana'nın uzun yıllar Beşiktaş'ta görev yapmasından yana. Kendisi Avrupa çapında bir teknik adam. İkinci yarıda takımı toparlayacağına inanıyorum." dedi. Beşiktaş'ın Tigana ile yollarını ayırması halinde göreve talip olduğunu belirten Halilhodziç, "Trabzonspor'da zor bir dönemde görev yaptım. Futboldan çok saha dışındaki birtakım olaylarla uğraşmak zorunda kaldık. Al-İttihad'la olan sözleşmem sona erdi. Eğer Beşiktaş'tan ciddi bir teklif alırsam bunu seve seve değerlendirebilirim. Türk futbolunu yakından tanımam Beşiktaş ve benim için önemli bir avantaj." şeklinde konuştu. Dünyanın en güzel şehirlerinden biri olarak gördüğü İstanbul'da çalışmanın kendisine büyük heyecan vereceğini kaydeden Boşnak çalıştırıcı sözlerini şöyle tamamladı: "İstanbul beni gerçekten büyülemişti. Dünyanın en çekişmeli derbi maçları burada oynanıyor. Şampiyonluğu hedefleyen takımlarda görev almak en büyük arzum." Bu arada Beşiktaş yönetimi ile Tigana arasında yaşanan gerginliğin neticelenmesi için Başkan Yıldırım Demirören'in, Fransız teknik adamın tatilden dönmesini beklediği bildirildi. Tigana'yla yüz yüze görüşerek aradaki problemleri çözmek isteyen Siyah-Beyazlı yönetim, tazminat mevzularını hiçbir şekilde konuşmadıklarını açıkladı. 'Beşiktaş'ta herkes elini taşın altına koymalı' Gazetemizin dünkü sayısında yer alan Mekki Başak röportajı, spor kamuoyunda geniş yankı uyandırırken Beşiktaş'ın önde gelen isimleri, Başak'ın görüşlerine büyük oranda katıldıklarını söyledi. Kulübün yüklü borcu yüzünden Yıldırım Demirören dışında başka bir aday çıkaramadığını belirten eski yöneticilerden Metin Keçeli, "Demirören ve ekibi 3 yıldan bu yana Beşiktaş'ı kötü yönetiyor. Kulüp para, derece ve itibar kaybetti. Kulübün yüklü borcu diğer adayların önünü kesti. Özellikle Çarşı Grubu insanları yıldırdı. Yoksa Beşiktaş'ı yönetmeye talip her zaman insanlar bulunur." diye konuştu. Keçeli gibi Erol Kaynar da Beşiktaş'ın hem sportif hem de malî açıdan sıkıntılar yaşadığını kaydetti. Kaynar şunları söyledi: "Acil olarak birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bunun için şimdiki yönetimin harekete geçip herkesi elini taşın altına koymaya davet etmesi şart. Ancak herkesi kendilerine düşman gördükleri için bütün bunlar maalesef lafta kalıyor." Beşiktaş'ın bir başka ünlü siması Atıf Keçeci ise Siyah-Beyazlı kulübün, kişilere endeksli olmayan 103 yıllık büyük bir camia olduğunu vurgulayarak, "Şimdiki yönetim bunu devam ettirmek için büyük bir gayret içinde. Tabii ki Yıldırım Demirören, Süleyman Seba kadar başarılı değil. Özellikle ekonomik endişe verici bir tablo söz konusu." ifadelerini kullandı. Ahmet Uykan27/12/2006 |
herkes talip anasını satim |
M.Denizli Beşiktaş'a doğru http://www.superspor.com/images/1/29...Denizli001.jpg M.Denizli Beşiktaş'a doğru Akşam gazetesinin (27.12.2006) sayılı bugünkü haberine göre; Beşiktaş’ın yeni teknik direktörünün adı belli oldu: Mustafa Denizli. Camiayı ayağa kaldıran açıklamaları nedeniyle Jean Tigana’yla yollarını ayırma kararı alan Siyah-Beyazlı yönetim, teknik adam arayışlarını sürdürürken, Başkan Yıldırım Demirören, ilk olarak Shaktar Donetsk’te çalışan Mircea Lucescu’ya teklif götürdü. Ancak Rumen teknik adamdan, “Burada rahatım çok iyi gelmek istemiyorum” yanıtını alan Demirören, bunun üzerine Mustafa Denizli alternatifine yöneldi. Daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe’yi şampiyon yapma başarısı gösteren Denizli, kendisine “aracılar” vasıtasıyla yapılan teklife “Şartlar oluşursa gelirim” yanıtını verdi. Demirören’in yakın çevresine de, “Biz kararımızı verdik. Tigana ile sorunlarımız var. Ama bugün, ama sezon sonunda Tigana ile yollarımızı ayırdığımızda takımın başında mutlaka Mustafa Denizli’yi görmek istiyoruz” dediği öğrenildi. Bu arada Denizli’nin, parasal konularda da Beşiktaş Yönetim Kurulu’na sorun çıkarmayacağı ifade edildi. TAKIMDA TRANSFERE GEREK YOK Mustafa Denizli’nın ocak ayında Beşiktaş Teknik Direktörlüğü’ne getirilmesi halinde transfer yapılmayacak. Tecrübeli hocanın yakın çevresine Beşiktaş’ın mevcut kadrosunun Türkiye’nin en iyi kadrolarından biri olduğunu, transfere gerek olmadığını söylediği vurgulandı. Bu arada Beşiktaş yönetimi Jean Tigana’yı göndermek için formül arıyor. Fransız teknik adamdan tazminatsız kurtulmanın yollarını arayan Siyah-Beyazlı kulübün Yönetim Kurulu’nun tazminat için bir milyon euroyu gözden çıkardığı da konuşuluyor. 27.12.2006 http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : Akşam |
adi bizimle anilan Türk teknik adamlar arasinda yine en tecrübelisi mustafa denizli.. Tiganayi gönderip denizliyi getirmek ne kadar dogru bilemem ama digerlerine göre bir adim önde bence.. Ama bence su durumda Tigana kesinlikle sezon sonuna kadar kalmali.. Tigana giderse devre arasi tek gelmesi gereken hoca lucescu dur bence.. dostcakalin.. |
Alıntı:
|
Mustafa denizli sinan engin ondan sonra 5 yıl sabrederiz takıma |
yeter ki tigana ile yollar ayrılsın,takım beşiktaşın kendi evlatlarından birine teslim edilsin |
medya gercekleri yaz ne asittir ne de baz jean derler adına soyadına Tigana ten siyah yürek beyaz.. sabretmek gerek biraz şaka maka bir yana inadina Tigana :) |
Türkiye`de Saat: 20:26 . |