![]() |
rico,delgado varken alexin alnıması yanlış olur + alex sezon sonu ülkesine döne bilir balon haber bence |
ben haberin azda olsa doğruluk payı olacağı düşüncesindeyim. Ayrıca ricardinho ve delgado var iken neden alex i alsın ki demeyin. çnkü delgado ortasahanın ortasında veya ön liberoda daha etkili oynar. ricardinho ile alexte yanyana ayrıca alex ve ricardinho farklı iki oyuncu öncelikle alex ne kadarda sevmesek duran topları çok iyi kullanıyor atacağı yeri çok iyi biliyor. ancak ricardinhoda çok iyi top saklayabilir ve umulmadık anda inanılmaz paslar atabilecek ve koşan bir 10 numara. alex bize kesinlikle lazım olan bir adamdır fakat ne kadar doğru bir haber o tartışılır |
kesinlikle istemiyorum gelmesini ricardinho muz var bizim alex te kim delgado alexten iyidir |
alexi alirsak rico pasa ne olacak |
Rico Paşa Varken Hic Ama Hic Gerek Yok Alexe Bu Habere Inanmıyorum... |
bende dernekte duymuştum alex haberini...bir kongre üyesi abimizin febe kongre üyesi olan bir arkadaşı söylemiş...alex yıllık 2.5 milyon euro alıyo...kezman'a 3.5 milyon euro aldığı için imza atmıyomuş...buda bi duyum ama gerçek payı olabilir... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
alex fenerde basarili olabilir, ama tekrar nobrede oldugu gibi, adam fenerde goller atsin attirsin, bizdede ajan gibi oynamasin, gelde isin icinden cik...yok abicim almiyalim biz hic gerekmez.... |
Türkiye`de Saat: 12:38 . |