![]() |
allahınızdan bulun.. |
arkadaşlar bjk futbolcusu hata yaptığı zaman yuhlanınca,diğer futbolcularda riske girmek istemez. şu taraftar profilini değiştirmemiz gerekir. bizim taraftar stadta bunu yapınca hakemlerde medya da meydanı boş buluyor. bizim futbolculara abalıya vurur gibi vuruyorlar. |
lütfen takıma tam destek hep destek yapalım. bir penaltı oldu diye futbolcu yuhlanmaz. tamam yeteneksiz olabilir. ama unutmayın ki takım da ilk 11 de oynuyor. hatırlayın gs-werder bremen maçı idi sanırsam tugay ın iki hatasından sefiller iki gol yemişlerdi. tugay daha gençti. ama ne oldu tugay nerede şimdi. |
büyük takım taraftarı futbolcusuna ne olursa olsun sahip çıkmalıdır. |
şahsen ben bu konuda çok rahatsızım. beşiktaşımın maçlarında böyle olayları görünce çok üzülüyorum. beşiktaş taraftarı şöyle ölüyü diriltir marşlar söylemiyor. tamam en iyi tezahurat yapıyoruz ama şöyle ingiltere de ki gibi oooooooo , huuuuuuuuuuu vs. veya rakip takım atak yaparken ıslık bizim takım atak yaparken oooooooooooo , huuuuuuuuuu gibi sesler çıkartılsa daha etkili olur gibi geliyor bana. |
arkadaşlar onu bunu bilmem bu çağdaş a bir daha o formayı veren adam şerefsizdir. |
Bence Çağdaş sonuna kadar haklı . Ona yapılanlar bana yapılsa ben o anda sahayı terkederdim... neden derseniz Oscar da hata yaptı ona destek verildi Çağdaş a gelince yuhalamalar o bu takımın futbolcusu değilmi yani Ayıp arkadaşlar adam yeri orası olmamasına rağmen her maç 90 dk oynuyor gördüğü muameleye bakın. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çağdaş ı koruduğum falan da zannedilmesin ben sadece fikrimi söyledim.. |
Türkiye`de Saat: 18:24 . |