![]() |
Birkaç bölümünü izlemiştim.gulceye katılıyorum.msj alınacağına hayatlarına yansıtan çok insana denk geldim.her lisede bikaç polat alemdar vakası oluyo son zamanlarda.dikkat derim. |
nefret ettiğim bi diziydi insanları mafya olmaya teşvik ediyor.Gelecegin serserilerini olusturuyorlar okullarda..izlemedim izlememde |
İyi bir haber inşallah yine ii olur fragmanını gördüm ama hala tam olarak kimler oynayacak tam belli olmadı. |
Kurtlar Vadisi Geri Dönüyor Evet, yanlış okumadnız. Türk televizyon ve sinema tarhinin en çok izlenen dizi ve film başarısını elde eden kurtlar vadisi geri dönüyor. Daha önce, devlet-mafya ilişkilerini ve Amerika'nın Irak'ı işgalini konu alan kurltar vadisi, bu sefer Türkiye'nin en kritik konusunu işliyor. İşte kurtlar vadisi'nin konusu... Daha önceki yapımları ile oldukça ilgi toplayan Pana Film ekibi, yine çok konuşulacak bir projeyle geri dönüyor. Daha önce, devlet-mafya ilişkilerini ve Amerika'nın Irak'ı işgalini konu alan kurltar vadisi, bu sefer Türkiye'nin en kritik konusunu işliyor.''TERÖR''... Kurtlar Vadisi Terör şubat ayı içerisinde gösterime girmesi bekleniyor... İşte Dizinin tanıtım fragmanı... |
lanet olsun,geri dönüyorlarmış.. |
dönsün ya iyi :) |
işallah eski tadını erir... |
Alıntı:
aynen bnde ızlemzdm dızıyı ama sınemasını cok merak etmıstım |
evet duymuştum bunu...açıkçaso çok hassas bir konuya değinmişler...güzel olacağını düşünüyorum..yine Türkiye Kurtlar Vadisi oynadığı saatlerde TV ye kilitlenecekler... |
ohh beee.... sabirsizlikla bekliyorum..... |
Türkiye`de Saat: 06:53 . |