![]() |
ama bence kalirsa bjk icin cok daha iyi olacak,,göreceksiniz.....bana göre bu yili kapatmis gibi sadece kupaya bakior....seneye göreceksiniz iyi mi kötü mü |
iyi olsun hepimizin isteedigiii ooo inş. da iii olurrr ama zor transferlerde herseyde güvensemde oyun okumada güvenemiormmm inş. ii olur |
bence kalirsa iyi olmaz benim fikrim buu...kalmak icin simdilik iyi oynuyolar 3 yillik anlastikdan sonra ne yapacak bakarsiniz siz...kotu oynayacak simdi ise kalmak icin yapiyor |
kazım kanat ın bobo hakkındaki yazdıklarına katılmıyorum. adamı sahanın en kötü gibi yazmış. yazık. |
http://www.imagestr.com/imagestr/492...3374529513.gifBEN BU ADAMI BEŞİKTAŞ LI OLARAK KABUL ETMİYORUM,ONUN İÇİN YORUM YOK... |
Alıntı:
Kleberson u bile bir ara eleştiriyorlardı . |
|
Ben Boboyu çok Başarili Buluyorum Adam Adama çok Iyi Oynuyor Havadan Iyi Top Indiriyor Driplingleri Iyi Fuleleri Iyi Bence Eğer Biraz Daha Tecrübe Kazanirsa çok Iyi Bir Pivot Santrafor Olur Ve Avrupa Futbolu Bir Yildiz Daha Kazanir Beşiktaş Sayesinde Boboya Karşi Biraz Sabirli Olalm çok Iyi Futbolcu Olduğundan Eminim |
Türkiye`de Saat: 14:44 . |