![]() |
Defans için tavsiyem: Fredrik Risp Savunmamızda sıkıntı yaşadığımız bir gerçek. Hedeflerimize ulaşabilmemiz için takviye kaçınılmaz. Transfer bütçemizde malum. Bu şartlarda defans için Türkiye'nin en iyi savunma oyuncularından biri olan Fredrik Risp Beşiktaşımız için biçilmiş kaftandır. Türkiye liglerini tanıyan, uyum sorununu aşmış, soğukkanlı, istikrarlı oyunu ve düşük maliyeti ile F.Risp savunmaya yapılabilecek en mantıklı ve risksiz transfer olur. Gençlerbirliği'ne geçen sezon başında İsveç'in Göteborg takımından gelen 26 yaşındaki savunma oyuncusu, istikrarlı oyunu ve adam markajındaki başarısıyla dikkatleri üzerine çekti. Bir dönem İtalya Serie A ekiplerinden Chievo Verona formasını da giyen Risp, bu sezon Gençlerbirliği'nde oynadığı tüm karşılaşmalarda 90 dakika forma giymeyi başardı. http://www.superspor.com/images/yaza...rikRisp005.jpghttp://www.superspor.com/images/yaza...rikRisp006.jpg Ad Soyad: Lars Fredrik Risp Takımı: Gençlerbirliği Numara: 3 Mevki: Defans Doğum Yeri: İsveç Tarihi: 15.12.1980 Boy: 186 cm Kilo: 82 kg Sözleşme Baş/Bit: 2008 Detaylı Bilgi: Evli iki çocuk babası. Ülkesinde profesyonel anlamda uzun süre top koşturdu. Gençlerbirliği'ne geçen sezon başında İsveç'in Göteborg takımından gelen 26 yaşındaki savunma oyuncusu, istikrarlı oyunu ve adam markajındaki başarısıyla dikkatleri üzerine çekti. Bir dönem İtalya Serie A ekiplerinden Chievo Verona formasını da giyen Risp, bu sezon Gençlerbirliği'nde oynadığı tüm karşılaşmalarda 90 dakika forma giymeyi başardı. Fredrik Risp'in sözleşmesi 2008 yılında sona eriyor. http://www.superspor.com/images/1/29/9211_01.jpghttp://www.superspor.com/images/1/29..._sevinc004.jpg Trabzonspor'a transferi gündeme gelen İsveçli defans oyuncusu Fredrik Risp için Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın 'Her oyuncumuzu satabiliriz' dedi.;) |
Risp'in Ibrahim Toraman'dan daha iyi olduguna kesinlikle inanmiyorum. Zaten bizim ihtiyacimiz olan bana gore kati ve markajci bir stoper degil, daha cok tecrubesiyle savunmayi toparlayacak bir lider, topu oyuna iyi sokabilecek ve arkadaslarini yonlendirecek bir stoper, Song veya Bulent Korkmaz gibi bir adam. Song'un sozlesmesi galiba sezon sonu bitiyor, hic ugrasmadan alalim onu, bence cuk oturur. |
neden olmasin.. |
isveç milli takımındada oynadı suanda alabilecegimiz en iyi oyunculardan biri.Kesinlikle senle aynı gorustewyim toprakcım.bizde cok iş yapar |
Alıntı:
|
daha iyisi alinabilir bence |
Alıntı:
önlibero alamazsak bile: İ.Toraman---F.Risp---G.Zan---İ.Üzülmez --------Koray (Kleb)---Serdar---------- şeklinde alternatifli bir savunma bloğu olur. |
geriden iyi oyun kuran adam lazım,zago ve ronaldo tarzı |
öncelikle bizim defansımızın en büyük hatası salakça top kaybetmeleri bunun için hangi yabancı gelirse gelsin defansa cup diye oturur. |
topu iyi oyuna sokabilen,arkada güvenebileceğimiz biri olsun istiyorum |
aslında çoks ağlam bir futbolcudur,rakibi her zaman zor pozisyona yöneltir ve mental olarakda üst düzeydir,ancak büyük takımda nasıl oynar,kendini geliştirebilirmi muallak..Yönetimin alacağını sanmıyorum bu sefer.. |
saçma risp pips adam mı |
ya bırakın rispi falan,şöyle adı sanı ünvanı belli adamlar lazım,toramandan 3 tane risp çıkar |
Ben bir senedir IGOR TUDOR diyorum... adam tecrübeli,milli takim kaptani,juventusta ikinci ligde bile oynamiyor transferi kolay olur... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Onu kesen adam ise Tigananin israrla istedigi ve burada cogu kisinin burun kivirdigi Boumsong. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
risp hakkinda dedigin seylere bende katiliyorum, Risp iyi oyuncu olabilir, ama simdi yarim yamalak bir transfer yapacagimiza sezonu bitirip dogru dürüst bi transferden yanayim |
walla ben baki değil de orda risp'i görmek isterim. kusura bakmayın. ne demek seneye başka adam alırız ya? bu sene bu kadar çabuk mu pes ettiniz? elimizden geleni bütçemizin yettiği kadar çabamalı mutlu son için herşeyi yapmalıyız. risp değil de eller mi?? trabzon o yüzden apar topar yolladı büyük takım topçusu elleri, şimdi rispi almak için gençlerin kapısını aşındırıyor elinin altında hala kendi malı olan eller varken.. yapmayın gözünüzü seviyim. |
Alıntı:
bir gs den adam almadığımız kalmıştı onu da yapalım songu alalım dimi,geçelim böyle şeyleri,elelrde çok iyi adamdır ama bu riski almaz yönetim tsde başarılı olamayan bir adamı daha amak istemesler.. Collins john a gelim,çok iyi forvettir ki milli takıma alıbnacak deniliyor ama o kdr forvet bolluğu varki şimdilik milli takım baya zor,iyi bir adam bitiriciliği çok iyidir,normalde çok çok izlemesemde izlemişliğim var ve Fm dende tanırımki fmdan tanımak yetmez tabide gelecekte iyi futbolcu olacağı aşikar.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tudor panathinaikossa transfer olmamismiydi yaw |
tudor degil biscan olduydu...kusura bakmayin..ama olsun ikiside sonucta hirvat ha tudor ha biscan öyle degilmi?? votkayi fazla kacirirsan öyle olur... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gençlerbirliği, dış transferde Milan'ın da istediği Göteborg'un kaptanı Fredrik Risp ile anlaştı.. 25 yaşındaki stoperle bir yılı opsiyonlu 4 yıllığına anlaşma yapıldığı belirtildi.. Göteborg'un takım kaptanı olan Risp, 25 yaşında ve stoper mevkiinde oynuyor. İsveçli defans oyuncusunun kulübüne 300 bin euro ödenirken, kendisine verilecek ücret ise futbolcuyla Ankara'da yapılacak görüşmelerde belirlenecek. Fredrick Risp'i, İtalya'nın AC Milan ekibinin istediği de öğrenildi. Gençlerlirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav ve genel menajer Hasan Çetinkaya, 3 Haziran Cuma günüden bu yana İsveç (A) ve ümit milli takımlarının Dünya Kupası Eleme Grubu karşılaşmalarını izlemek için bu ülkede bulunuyordu. -RİSP KİMDİR?- Teknik direktör Ziya Doğan'ın istediği futbolcular arasında yer alan Risp, daha önce İsveç'in Lysekils ve İtalya'nın Chievo takımlarında forma giydi. Göteborg takımına 1998 yılında gelen Risp, takımının 164 resmi maçında yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplam 5 gol atan İsveçli oyuncu, 1.86 metre boyunda ve 81 kilo. (A) Milli formayı 1 kez giyen Risp, ayrıca 21 yaş altı milli takımda da 15 kez oynadı. Kaynak:Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri Not: eski haber |
ewet gercekten ii adam hele de adam adama markajlari super |
puyol bülent korkmaz song bu tarz lazim.. ama bu da defans alternatifi olarak alinabilir.. |
gerçeği yansıtmayan bir transfer haberi olduğu için tarafımdan kitlenmiştir |
Türkiye`de Saat: 04:20 . |