![]() |
Alıntı:
|
önlibero konusunda hep diyorum appiah stilinde ve fiziginde adam lazim.. serhat akinin gelisi yilan hikayesine döndü ben pek umutlu degilim artik.. ama gelirse faydali olur.. serhatin kardesi var paf takimda solbekmis acaba bizim paf takimina alsak mi? kaliteli solbek cok az ligimizde.. |
Alıntı:
|
balon haberdir hasan kabze icin sadece ali gunes i takasta kullanirdim |
Alıntı:
|
İ.akın ve fahriden istediğimizi alamasakta böyle bir takas söz konusu bile olamaz ya,fevzi kim,kabze kimki böyle bir takasta olabilecekler..Kabze iyi frvt olabilir ama asla 11 de oynayamaz ve fevzininde 1 nolu kaleci olacağını sanmıyorumki ibrahim akın gibi ne yapacağı belli olmayan ve kendine bakabilse üstdüzey olabilecek bir adam asla böyle bir takasta kullanılamaz.. |
fahri ile h.kabze takasina hayir demem memnun olurum ayrica bence fevzi bizim murat sahin ve ramazan kursunludan dahayetenekli.. uygun sartlar saglanirsa bizim takima 2. kaleci olarak alinmasindan yanayim.. baki, fahri, aligünes, g.gülec, mehmet sedef takasta kullanilabilir.. |
Kolpanında bukadarı yani |
hasan kabze gökhan gülecden daha iyi degildir...ibrahim akin hoslanmasamda onu galatasarayda görmek istemem... hem galatasarayin ilk onbirine giremeyen oyuncunun ne isi var bizde.. |
i.akını 2 sine deişmem bide üstüne fahri dionuz |
Türkiye`de Saat: 07:14 . |