![]() |
ben biraz gec kaldim herhalde:P |
transfer etmek kolay iş değildir onun için sabırla olur bu işler lütfen aceleci olmayalım 3 gün olmaz 1 haftada bakarsınız sezon sonu ancak ben büyük bir aksilik olmazsa serhat beşiktaş'ta diyorum çnkü serhatla anlaştılar tek sorun belçika temsicisi... |
flash ........ biraz once gelen haber serhat akin icin kulubu koln ile anlasamadi koln kiralik istedi ama klubu bunu kabul etmedi ve transferden vazgecildi umarim bize gelir!!!:D |
Serhat ile Daum buluşamadı! Belçika'nın Anderlecht kulübünde forma giyen ve takım ile yaşadığı problemlerin ardından satış listesine konulan temsilcimiz Serhat Akın'ın Daum'lu Köln hayali bitti. Anderlecht kulübünden yapılan açıklamada Alman ekibi ile olan pazarlıkların tıkanma noktasına geldiği ve herhangi bir anlaşma sağlanamadığı belirtildi. Köln'ün teklifini geri çevirdiklerini belirten kulüp yetkilileri Serhat için tekliflere halen daha açık olduklarını söyledi. Köln olmadı! Beşiktaş? Belçika ekibi daha önce Türk ekiplerinin de Serhat Akın için transfer girişimlerinde bulunduğunu belirtmişti. Köln ile anlaşamayan Anderlecht'in Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Serhat Akın için siyah - beyazlı ekiple bir görüşme yapması bekleniyor. 05.01.2007 Kaynak : SuperSpor.com dış haberler |
gelsin artık yaaaa bıktım hertürlü cıkan haberlerdennn |
Alıntı:
|
bu cocuk cok iş yapar kartal da inanıyorum... |
kadikoye git,tranzona git,kolne git serhat ama buraya gelme!! |
eski ezik Serhatı istemem gelirse Ali Bilgin gelsin gerçek sağ kanat iyi orta açıyor. |
lig tv de ali bilgin transferi yüksek maliyeti nedeniyle iptal olmuş vede aynı takımla yola dewam edilecek gibi bir alt yazı geçti...Transfer olmayacak mı yani? :( |
Türkiye`de Saat: 07:01 . |